Altomhaar

HPL teknologi – hvordan virker det?

Alle Silk'n enheder gør brug af HPL™ teknologi til at fjerne uønsket hår, herunder Silk'n Glide. Silk'n Glide var designet til at give langsigtet eller permanent reduktion af hårvækst. Permanent reduktion af hårvækst er defineret som en langsigtet stabil reduktion af antallet af hår, der normalt genoptager vækst efter en række behandlinger. Bliv klogere på HPL teknologi her

Hvad er HPL teknologi?

HPL™ står for Home Pulsed Light – Hjemme Pulserende Lys. Den patenterede Silk'n teknologi kan fjerne uønsket hår permanent ved hjælp af lysimpulser.

Hvad er permanent hårfjerning ifølge Silk’n?

Alle Silk'n enheder gør brug af HPL™ teknologi til at fjerne uønsket hår, herunder Silk'n Glide. Silk'n Glide var designet til at give langsigtet eller permanent reduktion af hårvækst. Permanent reduktion af hårvækst er defineret som en langsigtet stabil reduktion af antallet af hår, der normalt genoptager vækst efter en række behandlinger.

Du har måske allerede hørt om permanent hårfjerning med laser og IPL. Hvis du læser videre kan du lære forskellen mellem disse hårfjerning-teknologier og HPL™.

Sådan virker det

silk'n glide xpress 1
silk'n glide xpress 1
silk'n glide xpress 1

Den unikke hudtonesensor

Alle Silk'n hårfjernere gør brug af HPL™ og udover dette har de en unik, integreret hudtonesensor. Andre hårfjerningsenheder har ikke denne funktion. Hudtonesensoren er designet til at måle farven på den del af huden, som du påfører apparatet. Denne unikke sikkerhedsmekanisme forhindrer dig i at bruge enheden på steder, hvor din hud er for mørk eller for solbrændt.

Forskelle mellem HPL og andre hårfjerningsmetoder

Forskellige metoder bruges til at fjerne uønsket hår. Disse er typisk: voksning, plukning og barbering. De mere længerevarende resultater fåes ved hjælp af laser eller IPL (Intenst Pulserende Lys), som du får udført på en skønhedssalon eller klinik. Mange mennesker finder dette ubelejligt, da det tager en masse tid og ofte er dyrt. Silk'n opfandt derfor HPL™ teknologi, der gør dig i stand til permanent at fjerne uønsket hår ved hjælp af lys. HPL ™ teknologi er afledt af IPL og anses for at være hjemmeversionen.

HPL™ vs. Traditionelle hårfjerningsmetoder

Forskellen mellem HPL™ og traditionelle hårfjerningsmetoder såsom barbering, voks og plukning ligger, frem for alt, i de langsigtede virkninger. Ved brug af traditionelle metoder til hårfjerning, vil håret genoptage sin normale vækst efter det er blevet fjernet, fordi hårstråene under hudens overflade ikke er blevet påvirket overhovedet. Hårsækkene kan fortsætte med at udvikle hår, og du bliver nødt til at fortsætte med barbering, voksning og plukning for at fjerne det. Dette kan variere mellem hver anden uge til en gang hver fjerde uge, afhængig af den anvendte metode.

Målet med HPL™ er derimod permanent at fjerne uønsket hår. Denne teknologi behandler hårsækkene selektivt for at stoppe yderligere produktion af hår.

HPL™ vs. Laserteknologi

Laser hårfjerning foretages i skønhedssaloner og klinikker af uddannede fagfolk og kræver anvendelse af en kølende gel på huden før brug. Laser er en smal lysstråle, der kræver en meget høj energi. Lasere er ikke beregnet til hjemmehårfjerning grundet den høje energi, der kræves, og den risiko, der er involveret i at anvende et så smalt og intenst lys til den menneskelige krop.

HPL™-enheder udsender ekstremt korte impulser af filtreret energi. Som resultat genererer dette apparat markant lavere energi end laser og er derfor velegnet til brug i hjemmet. I modsætning til laser-behandlinger, er HPL ™ behandlinger smertefri og kræver ikke brug af eventuelle geler.

HPL vs. IPL

Ligesom laserbehandling anvendes IPL (Intenst Pulserende Lys) i skønhedssaloner og på klinikker. IPL bruges også i nogle hjemmeapparater til hårfjerning. Men der er en forskel i mængden af energi, der udsendes i IPL hjemmehårfjerningssystemer i forhold til IPL salonhårfjerningssystemer. Dette er af sikkerhedsmæssige årsager, fordi et hjemmeapparat skal kunne betjenes sikkert uden medvirken af en professionel. Som et resultat, benytter alle hjemmeapparater lavere energiniveauer.

HPL™ teknologi

HPL teknologi er udviklet af Home Skinovations og stammer fra IPL teknologi der benyttes i medicinske termer, blot tilpasset til hjemmebrug. HPL-teknologi bruger et lavere energiniveau kombineret med en høj spidseffekt, for at garantere den bedst mulige effektivitet og samtidig opretholde den højeste sikkerhed til brug i hjemmet. Den optiske energi sendes ind i hårsækken gennem en meget hurtig impuls, for at undgå negative påvirkninger på det omgivende væv. Da HPL-teknologien bruger meget mindre energi med høj spidseffekt og har en meget kort pulsvarighed sammenlignet med laser eller IPL, er der derfor ikke behov for køling. Derfor er HPL-teknologi den mest avancerede og sikreste teknologi til permanent hårfjerning til hjemmebrug.

Silk’n Glide er det ultimative hårfjerningsapparat

1. Anbefalet af professionelle: Silk'n Glide HPL hårfjerner er blevet godkendt af FDA og testet af førende dermatologer, som konkluderede, at Silk'n Glide kan anvendes sikkert, bekvemt og effektivt i hjemmet.

2. Klinisk bevist: HPL™-teknologien blev udviklet til at gøre alle fordelene ved pulserende lys egnet til brug i dit hjem. Efter en række kliniske forsøg, konkluderede førende dermatologer at Silk'n Glide kan give fremragende resultater i forhold til fjernelse af uønsket hår.

3. Sikkert for huden: Sikkerhed er en topprioritet hos Silk'n Glide. Brug ikke Silk'n Glide, hvis du har naturligt meget mørk hud. Silk'n Glide har en indbygget i hudtonesensor, der er designet til at måle farven på den del af huden, hvor du bruger enheden. Denne unikke sikkerhedsmekanisme forhindrer dig i at bruge enheden på steder, hvor din hud er for mørk eller for solbrændt. Du behøver ikke nogen speciel gel til at køle huden.

4. Sikker for øjnene: Silk'n Glide har også en indbygget sikkerhedsmekanisme for at beskytte øjnene. Denne mekanisme blev udviklet for at sikre, at ingen lysimpulser udsendes, når enheden er rettet mod luften. Dette betyder at enheden kun fungerer, når den er i fysisk kontakt med huden. Du behøver ikke nogen særlige briller eller beskyttelsesbriller.