Altomhaar

Hvordan får man langt hår?

Dette spørgsmål får vi ofte; Hvordan får man langt og tykt hår? Der er sikkert mange der kan nikke genkendelse til ideen om, at få et tykt, skinnende og langt hår. Det er langt fra noget der sker over natten, men der er nogle små ekkeftive trin til hvordan du kan få langt hår, naturligt og sundt.

Hvordan kan jeg få langt hår?

At få længere hår kan være et større eller mindre projekt, alt efter hvor meget du går op i det. I bund og grund skal du tænke på at langt og tykt hår starter indefra og så skal du undgå at skade det, når først det er vokset ud. Her er et par tips til hvad du kan gøre og hvad du skal være ekstra opmærksom på:

Sund kost:

Dette er alfa omega når det kommer til din sundhed og skønhed, og dit hår er selvfølgelig ingen undtagelse. Opskriften på sundt og tykt hår er først og fremmest en varieret og sund kost. Sørg for at få masser af grøntsager, frugt, nødder, fisk og kød, så du giver din krop den bedste base for at du kan få langt hår.

Hårvask:

Din hårvaskningsrutine siger meget om dit hårs sundhed. Vasker du det for meget og i for varmt vand, bliver det hurtigt tørt og skadet og det kan være svært at få tykt hår. Dit hår bør ikke vaskes mere end 3 gange om ugen. Synes du det bliver for fedtet, så brug en tørshampoo eller sæt det op imellem hårvaskene. Når du vasker håret, så prøv at vænne dig til at bruge det koldeste vand muligt. Du skal selvfølgelig ikke stå og ryste af kulde under bruseren, men jo koldere desto bedre for dit hår og jo nemmere bliver det at få langt hår. Alternativt kan du vaske det med koldt vandt i håndvasken og så sætte det op i en turban, med et håndklæde, når du går i bad.

Tørring:

Hvordan tørrer du dit hår efter du har vasket det? Får det en tur med hårtørreren, en grundig vridning med håndklædet og derefter en børste for at gøre det glat? Så gør du det desværre helt forkert, hvis du prøver at få længere hår. Varmen fra hårtørreren udtørrer og skader dit hår, så denne bør kun bruges i sjældne tilfælde hvor du ikke har tid til at vente på at det lufttørrer. Lufttørring er nemlig det bedste, hvis du skal få langt og tykt hår. Tænk på dit hår som et stykke fint stof der lige er blevet vasket. Man skal være forsigtig med det, kun klemme et par gange med håndklædet for at få det meste af vandet ud, og derefter lade det tørre af sig selv. Undgå at børste det imens det er vådt, da håret er ekstra sårbart og nemt kan knække. Er du bange for at det bliver filtret, så brug en kam med brede tænder og vær forsigtig.

Produkter:

Dine hårprodukter har meget at sige i forhold til om du kan få langt hår eller ej. Kemiske shampooer og balsam med silikone gør det måske blødt og får det til at føles som tykt hår, men det er desværre en ond cirkel. Silikonen gør håret afhængigt af balsammen og medvirker kun til at du skader det. Prøv at tage en shampoo/balsam detox, hvor du ikke vasker dit hår i et par dage og bare lader det helt være – dvs. heller ikke glatter eller krøller eller føntørrer det. Når det så er tid til at give håret en kur, så prøv med kokosolie. Det er helt naturligt og en af de bedste olier, som kan hjælpe dig med at få sundt og tykt hår der skinner.

Kosttilskud til hår?

Udover de ting du sev kan gøre for at passe på dit hår, kan du også supplere med et kosttilskud fra TRX2. Der findes forskellige typer af tilskud, men fælles for dem alle er, at de indeholder naturlige ingredienser, såsom vitaminer og mineraler, der er kendte for at styrke hårets vækst og dermed kan hjælpe dig med at få langt hår. Det er et godt supplement til enhver der ønsker at få deres hår til at vokse hurtigere og blive tykkere og så er de ofte også velegnet til vegetarer. Folk der ikke spiser kød har tit brug for et ekstra tilskud af protein og visse næringsstoffer, hvilket kan fås igennem et kosttilskud til hår. Så selvom du ikke lider af direkte hårtab, men blot fælder meget hår eller har et ønske om at få langt hår, så kan du sagtens tage et hårtabssupplement. Du vil kun opleve at få stærkere og tykt hår, som du kan være stolt af.