Altomhaar

iGrow Hårvækst Laser System

Hårvækst laser system

iGrow

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

IGrow hjelmen er en behandling særligt designet til at bekæmpe hårtab. Uanset om du lider af alvorligt hårtab, pletskaldethed eller ønsker at forebygge genetisk hårtab – så er IGrow den ideelle løsning til dig. Den unikke og revolutionerede teknologi sørger for, at selvom du lider af mildt eller svært hårtab kan IGrow rent faktisk hjælpe dig.

 • Målrettes hele hovedbunden
 • Laserteknologi til hjemmebrug
 • Bevist teknologi
 • Egnet til både mænd og kvinder
 • Indeholder høretelefoner, så du kan lytte til din favoritmusik
 • Op til 37% mere hår
 • Stimulerer blodcirkulationen og hårfolliklerne
 • Behandlingstid på 20-25 minutter
 • 2 års fabriksgaranti

Nu behøver du ikke at vente længere på at behandle dine hårtabsproblemer. IGrow anvender sin unikke teknologi til at målrette behandlingen til hele hovedbunden. Hårfolliklerne stimuleres i dybden for at give dig hårets fulde sundhed tilbage.

Læs mere
 • ISO
 • Klinisk bevist

Modvirker

Hårtab

Igangsætter

Ny hårvækst

Stimulerer

Hårfolliklerne i dybden

Effektivitet

Laserteknologi er bevist til at bekæmpe hårtab, særligt ved genetiske årsager. Teknologien har givet særlig god respons blandt forbrugerne, hvor resultaterne viser en forøgelse i mere end 90% af tilfældende.

Hurtigere resultater

Ved at stoppe hårtabet i tide og stimulere ny hårvækst, giver IGrow hjelmen hurtige og permanente resultater.

Sikker at anvende

IGrow er skabt af særlige alopecia specialister. Det er nemt og sikkert at anvende hjelmen i sit hjem. Glem alt om kemiske produkter til hårbunden og opnå i stedet resultater med et sikkert og effektivt udgangspunkt.

IGROW LASER TEKNOLOGI

Dit hår bliver udsat for mange anstrengelser i vores moderne livsstil. Stress, forurening og mange andre faktorer har indvirkning på hårets tilstand. Hårtab kan forårsages af mangel på vitaminer og mineraler, men i mange tilfælde er arvelighed årsagen.

Laserterapi stimulerer væksten i hårfolliklerne ved at fokusere på roden af håret. Denne teknologi har gennem mange år vist sine gode resultater og gennem IGrow finder teknologien sin bedste anvendelse hidtil.

HVORDAN FUNGERER IGROW LASER TEKNOLOGI?

IGROW – ANERKENDT BEHANDLING

IGrow anvender en bevist teknologi til at stimulere hårvækst og har opnået stor anerkendelse gennem sin revolutionerende laserteknologi. Enheden er let at anvende og kan give professionel kvalitet i hjemmet. Ved at kombinerer intensiteten fra dioder målrettes kernen af hårroden 650-670 lysimpulser i sekundet!

Med 5 forskellige programmer kan du justere behandlingen til dit individuelle behov. Eksempelvis kan du indstille programmet til at behandle tidlig skaldet hed eller blot svært alment hårtab.

Tilmed har IGrow indbyggede høretelefoner, så du kan nyde din favoritmusik under behandlingen.

DET FÅR DU I PAKKEN

 • IGROW HJELMEN
 • FJERNBETJENING
 • LADEKABEL
 • LYDKABEL – 3.5MM JACKSTICK
 • ADAPTER TIL EU-STRØMSTIK
 • BRUGERVEJLEDNING

HVAD BESTÅR IGROW AF?

HVORDAN ANVENDER JEG IGROW HJELMEN?

For at opnå de bedste resultater bør IGrow anvendes to gange om ugen med mindst en dags mellemrum. Det anbefales at behandlingen varer maksimalt 20-25 minutter afhængig af det valgte program. De første resultater ses normalt efter 6. uge i behandlingen.

1

Indsæt kablet fra din IGrow i fjernbetjening.

2

Forbind strømkablet til din IGrow hjelm.

3

Forbind strømkablet til en stikkontakt

4

Fold høretelefonerne ud og placer hjelmen på dit hoved

5

Placer hjelmen så den sidder komfortabelt på dit hoved. Sørg for at høretelefonerne dækker dine ører. Du kan se på siden af høretelefonerne hvordan hjelmen skal vende. (L) skal sidde på venstre øre og (R) på højre øre.

6

Du har også muligheden for at justere hjelmen, så den tilpasses dit hoved. Dette gøres ved at stramme eller løsne båndet i hjelmen, så den sidder komfortabelt. Før mod urets retning for at løsne og med urets retning for at stramme.

7

Tryk på strøm-knappen på fjernbetjeningen for at tænde din IGrow.

8

Skærmen vil vise teksten ”Select Program”, hvilket viser dig at du skal vælge et af de forudindstillede programmer.

9

Vælg det program som du ønsker.

10

Du kan forbinde lydkablet fra fjernbetjeningen til en lydkilde, såsom Ipod eller telefon for at høre musik i høretelefonerne.

11

Fjerner du din IGrow fra hovedet inden behandlingen afsluttes vil processen automatisk sættes på pause. Du kan nemt starte behandlingen igen ved at trykke på knappen ”Pause/Start”.

12

Ved behandlingens afslutning vises følgende besked ”Session Complete” på skærmen.

13

Tryk på ”On/Off” knappen på fjernbetjeningen for at slukke for din IGrow.

14

Fjern stikket fra stikkontakt og opbevar din IGrow sikkert.

HVORDAN VEDLIGEHOLDER JEG IGROW?

IGrow er et apparat i særdeles høj kvalitet, hvilket muliggøre at du kan bruge din version gennem mange år. For at sikre de bedste resultater skal du holde dig til følgende råd.


Brug under ingen omstændigheder opløsningsmidler, herunder acetone på din version af IGrow (eller noget af tilbehøret). Disse produkter kan påføre IGrow uoprettelig skade.

Når du skal rengøre din IGrow bør du anvende en blød klud uden nogle former for rengøringsmidler.


IGrow Hjelmen anvender den seneste laserteknologi for at sikre højest mulig kvalitet i behandlingen. Respons viser gode resultater hos 9 ud af 10 af forbrugerne. Nedenfor ses billeder af brugere af IGrow.

IGROW RESULTATER

Le casque iGrow utilise les dernières technologies lasers pour un traitement de qualité. Les études cliniques démontrent une efficacité dans plus de 90 % des cas. Vous trouverez ci-dessous des photos illustrant des utilisateurs iGrow.

*resultaterne kan variere fra person til person

1 til 8 uger 2 til 3 måneder 3 til 5 måneder Fra 5 måneder
Hovedbunden ser sundere ud. Håret får en tydeligere fremtoning og mere substans. Mere end 90% af forbrugerne oplever øget hårvækst. De bedste resultater opnås i denne tidsperiode, hvor kvaliteten af hårvæksten er på sit højeste. Det anbefales at fortsætte med at bruge IGrow i samme omfang som tidligere for at bevare de opnåede resultater og fortsat forbedre hårets tilstand.

DET BØR DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ NÅR DU ANVENDER IGROW

Din IGrow bør ikke anvendes til andre formål end beskrevet ovenfor. Før du anvender enheden første gang anbefales det at læse instruktionerne i den medfølgende manual.

Enhver modificering af IGrow bør ikke udføres selv. For at undgå kortslutninger bør du som ved andet elektronik ikke lade den sidde i stikkontakten når du ikke er hjemme.

Dette højteknologiske apparat er udstyret med en unik elektronisk beskyttelsessensor – dette medfører at enhver behandling øjeblikkeligt stoppes hvis hjelmen ikke er på dit hoved. Opleves problemer med denne sensor bør kundeservice kontaktes, da det kan medføre en potentiel risiko for skader på dine omgivelser, hvis du selv glemmer at slukke den.

Har du yderligere spørgsmål til IGrow eller andre løsninger mod hårtab er du velkommen til at kontakte vores uddannede kundeservice på enten livechat, telefon eller e-mail. De står til dig rådighed alle hverdage mellem 10-18.

TILFØJ IGROW® TIL KURVEN – 4.999,00 kr.