Altomhaar

Ingrow Go Lotion mod indgroet hår

120ml Lotion | Eksfolierende lotion til indgroet hår

Skin Doctors

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

  • Hårfjerningslotion til indgroede hår
  • Lindrer, fugtgiver og beskytter
  • 120 ml lotion, velegnet til daglig brug
  • Eksfolierende og styrkende
  • Parabenefri hudlotion

Ingrow Go Lotion er et naturligt hårfjerningsprodukt til indgroede hår, der både plejer, fugtgiver og beskytter, og er et ideelt hudplejeprodukt til den bløde og glatte hud, som du drømmer om.

Ingrow Go lotionen bidrager blandt andet til at fjerne døde hudceller, lindre samt fugtgive irriteret hud, og er et hud- og hårplejeprodukt, som bør være at finde på dit badeværelse, hvis du gerne vil tage din skønhedsrutine til et helt nyt niveau.

Læs mere

Indgroede hår - en smertefuld oplevelse

Hårfjerning er for mange både mænd og kvinder en vigtig del af den daglige skønhedsrutine. Men ofte er det uundgåeligt at få kløende udslæt, rødme eller de frygtede indgroede hår, som kan være et virkelig irriterende problem. Et indgroet hår opstår, når et hårstrå vokser sidelæns eller bøjer ind under huden. Selvom et indgroet hår ikke er farligt, kan det føre til en byld, der ofte er meget smertefuld. Håret kan i de fleste tilfælde heldigvis fjernes med en pincet, hvilket dog ofte er forbundet med store smerter, og kan efterlade et lille sår eller skorpe, hvis man gør det forkert. Heldigvis er der hjælp at hente, og her er Ingrow Go Lotion et fremragende alternativ.

Ingrow Go Lotion fra Skin Doctors - din hjælper i nøden

Skin Doctors har udviklet en eksfolierende, blødgørende, fugtgivende og beskyttende hudlotion, der er ideel til din hårfjerningsrutine. Lotionen er lavet med indgroede hår i tankerne, og kan bidrage til at gøre en ellers smertefuld oplevelse med at fjerne indgroede hår mindre smertefuld. Ingrow Go-lotionen indeholder ingredienser til at fjerne døde hudsceller fra det berørte hudområde, så det bliver lettere at fjerne indgroede hår, og kan være en vigtig væbner mod din vej til en smuk, glat og blød hud.

Beskytter

Lotionen indeholder isopropylalkohol, der bidrager til at fjerne affaldsstoffer fra huden, og giver derved huden mulighed for at ånde. Bidrager dermed til at begrænse rød, opblusset hud og uønskede urenheder, som blokerer huden.

Fugtgiver

Propylenglycol trænger gennem hudens ydre lag for at bidrage til at fugtgive huden i dybden. Bidrager til at blødgøre huden, så du har lettere ved at fjerne indgroede hår.

Lindrer

Acetylsalicylsyre er en ingrediens, der ofte bruges i hudplejeprodukter til sensetiv, skrøbelig og betændt hud, der kan opstå, når man har barberet, epileret, vokset eller skrabet sig. Kan bidrage til at lindre irriteret hud.

Eksfolierer

Glykolsyre bidrager til at eksfoliere huden, og støtter hudens naturlige fornyelse. Ved at fjerne døde hudceller er det let at fjerne indgroede hår.

Brugsvejledning

Ingrow Go lotion er udviklet til at blive brugt både før og efter barbering, epilering, elektrolyse eller hårfjerning generelt. Vi anbefaler, at du 12 timer før eller efter hårfjerning fugter et stykke vat med Ingrow Go og påfør herefter lotion på det ønskede hudområde. Når lotionen er absorberet, bør du bruge din foretrukne fugtighedscreme. For at få det optimale ud af Ingro Go-lotion bør du bruge den regelmæssigt som en del af din faste hårfjerningsrutine.

Anbefalinger

Er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Bør ikke bruges direkte efter hårfjerning - lad huden hvile i de anbefalede 12 timer.

Ingrediensliste

Isopropylalkohol, vand, acetyl-salicylsyre, glycerin, glykolsyre, propylenglycol, triethanolamin.