Altomhaar

Ingrow Go Lotion mod indgroet hår

120ml Lotion | Eksfolierende lotion til indgroet hår

Skin Doctors

Slip af med smerten ved indgroede hår. Skin Doctors™ InGrow Go er en kraftfuld eksfoliering, som er designet til at eksfoliere hud som har tendens til indgroede hår og barberingsrødmen. Du kan anvende Skin Doctors InGrow Go efter barbering eller voksbehandling i ønske efter atter at få en glat og blød hud. Skin Doctors InGrow Go er en ideel løsning til ben, armhuler, bikinilinje, ansigt eller hvor som helst på din hud, du ønsker at slippe af med indgroede hår.

  • Fjerner indgroet hår og barberingsrødmen
  • hurtige og smertefri resultater
  • Egnet efter barbering
  • Effektivt til intime områder
  • Kan anvendes på hele kroppen og ansigt

Skin Doctors™ InGrow Go er lavet af naturlige ingredienser og kan anvendes uden dokumenteret bivirkninger. Husk dog at læse ingredienslisten før brug, for at sikre at du ikke får allergiske reaktioner mod nogle af de anvendte ingredienser.

Læs mere

Hvordan virker Skin Doctors™ InGrow Go?

Skin doctors InGrow Go er en lotion som bekæmper indgroet hår og røde knopper efter barbering. Produktet påfører efter barbering eller voksning. Effekten vil typisk være til stede med det samme. Kunder oplever at rødmen forsvinder hurtigt og indgroede hår vil være ude i løbet af de første 24 timer. Skin Doctors InGrow Go er ideel til alle hudtyper.

Hvad er indgroet hår?

Et indgroet hår kommer ofte i forbindelse med barbering eller voksbehandling. Et indgroet hår er en unormal indvækst af et hårstrå, som vokser under huden. Dette problem kan lede til rødme, hævelser og infektioner i det generet område. Risikoen for at få infektioner i hårsækken er højere ved normal indgroet hårvækst.

Hvem kan anvende Skin Doctors™ InGrow Go?

Produktet kan anvendes til kvinder såvel som mænd, som plages af indgroede hår, på et hvilket som helst sted på kroppen eller ansigtet.

Kvinder som plages af indgroede hår er oftest mest udsat i armhulerne, bikinilinjen eller på benene. Blandt mænd ses problemet oftest i ansigt og halsområdet. Kendte symptomer på indgroede hår ses typisk i form af rødme, knopper eller hævelser.

Hvordan anvender jeg Skin Doctors™ InGrow Go?

Produktet smøres på direkte på det berørte område efter barbering eller voksbehandling. Anvendes morgen og aften indtil at dit indgroet hår er forsvundet. For at lindre fremkomsten af indgroede hår, kan du anvende produktet på din hud efter barbering eller voksbehandling. Vi anbefaler at du venter minimum 12 timer efter barbering eller voksbehandling, for at undgå irritation af din hud.

Har Skin Doctors™ InGrow Go nogle bivirkninger?

produktet er mildt og naturligt, så derfor er der ingen alvorlige bevirkninger ved benyttelse af produktet. Vi anbefaler dog altid, at du læser ingredienslisten igennem før brug, for at sikre at du ikke fremkalder nogle allergiske reaktioner for de anvendte ingredienser.

Hvordan bestiller jeg Skin Doctors™ InGrow Go?

Produktet kan bestilles direkte via Alt om Hår. Du kan bestille let og fragtfrit i hele Danmark.