Altomhaar

Jerntabletter

28mg 400 Tabletter | Jerntilskud til immunsystemet

WeightWorld
129.00 kr.
 • Jerntilskud til jernmangel, der kan føre til hårtab
 • Bidrager til dannelsen af røde blodceller og hæmoglobin
 • Bidrager til at reducere træthed og udmattelse
 • Tag 1 tablet dagligt - nok til 1 års forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti

WeightWorlds Jerntabletter er et naturligt jerntilskud, der giver dig en potent dosis på 14mg jern ved blot at tage én tablet om dagen. Jernmangel kan føre til hårtab og tyndere hårstrå, da jern spiller en afgørende rolle i bloddannelse, og hår har et højt blodbehov. Jern bidrager derudover til en normal kognitiv funktion, mindske træthed samt udmattelse og til et normalt fungerende immunforsvar.

Læs mere
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • GMO Free
 • Tilfredshedsgaranti

Symptomer på jernmangel

Hvis du ikke sørger for at få nok jern enten via kosten eller med et tilskud, er der stor sandsynlighed for, at du kommer til at lide af jernmangel. Kroppen bruger primært jern til at bidrage til at levere ilt til cellerne, og hvis cellerne ikke får nok ilt, producerer de mindre energi, og flere af kroppens funktioner lider derfor. De primære symptomer på jernmangel er:

 • Koncentrationsproblemer
 • Træthed
 • Hårtab, skrøbelige negle, revner ved mundvigerne
 • Svaghed, hovedpine
 • Anæmi (for lidt hæmaglobi i blodet) og derved for lavt et niveau af røde blodceller

Det kan lyde mærkeligt, at jernmangel kan føre til hårtab, men det er der faktisk en god forklaring på.

Hår har nemlig et højt blodbehov, og derfor er det nødvendigt, at du får nok næringsstoffer til at forkæle dit hår indefra og ud. Og her er jern altså et vigtigt mineral. Hvis du mistænker, at du lider af jernmangel, kan du enten spise flere fødevarer som fjerkæ, skaldyr, fisk, æg, ærter, havregryn eller broccoli, der alle har et højt indhold af jern. Som et nemt og overskueligt alternativ kan du tage WeightWorlds jerntabletter dagligt, så du kan give dit hår et vigtigt mineral, som det har brug for.

Jernmangel kan føre til hårtab

Det kan lyde mærkeligt, at jernmangel kan føre til hårtab, men det er der faktisk en god forklaring på. Hår har nemlig et højt blodbehov, og derfor er det nødvendigt, at du får nok næringsstoffer til at forkæle dit hår indefra og ud. Og her er jern altså et vigtigt mineral. Hvis du mistænker, at du lider af jernmangel, kan du enten spise flere fødevarer som fjerkræ, skaldyr, fisk, æg, ærter, havregryn eller broccoli, der alle har et højt indhold af jern. Som et nemt og overskueligt alternativ kan du tage WeightWorlds jerntabletter dagligt, så du kan give dit hår et vigtigt mineral, som det har brug for.

Faktisk indikerer videnskabelige studier, at man muligvis kan stoppe hårtab ved at tage det rigtige jerntilskud, hvis hårtabet skyldes jernmangel. Deltagere i et studie fra 2002 øgede blandt andet deres jernniveau i blodet i en periode på seks måneder, og man fandt frem til, at deres hårtab blev reduceret med op til 39 procent.

Mange danske kvinder lider af jernmangel

Man anslår, at op mod 40 procent af alle danske kvinder i den fødedygtige alder lider af jernmangel, der på verdensplan ligeledes er den mest udbredte mangelsygdom. De første tegn på jernmangel er ofte bleghed, træthed og hårtab, men ved længerevarende jernmangel kan man også få problemer med nedsat immunforsvar, åndenød og svimmelhed.

Der er mange årsager til, at det ofte er kvinder i den fødedygtige alder, der lider af jernmangel, men den primære er jerntab i forbindelse med menstruation. Derfor anbefales det også, at kvinder stort set hele deres liv sørger for at tage et tilskud med jern hver måned.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 1 jerntablet dagligt sammen med et stort glas vand, helst i forbindelse med et hovedmåltid. For at få det bedste ud af tilskuddet bør det tages dagligt i minimum 3 måneder.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tilskuddet er velegnet til veganere og vegetarer. Ikke beregnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Jern (Ferrous Fumarate), Microcrystalline Cellulose (MCC), Magnesium Stearat, Siliconedioxid.