Altomhaar

KeratinMD Hårfibre

28g Fibre | Hårfibre - for at skjule dit hårtab

KeratinMD
:


Farve

KeratinMD Hårfibre er særligt udviklet til mandlige og kvindelig brugere, der lider af alopecia (hårtab) og har et ønske om at håret bliver fyldigere og tykkere. KeratinMD betragtes som et revolutionerende produkt i branchen, hvilket skaber den unikke mulighed at tilegne sig større fyldighed i håret med en effekt der vare ved og samtidig skaber et udseende, der er tæt på det naturlige

  • 100% øko-keratin
  • Tykt og fyldigt udseende af dit hår på få minutter
  • Sikker og langvarig virkning
  • Ensartet effekt i hele håret (ingen pletter)
  • Farvevariationer: Sort, mørkebrun og brun.

KeratinMD Hårfibre besidder naturlige byggematerialer til håret, herunder Keratin. Med denne nye teknologi skaber KeratinMD en effekt med det samme, der giver revolutionerende resultater. Ved brug af KeratinMD opnår du hurtigt et udseende af tykkere og sundere hår, så du med en nyskabt hårpragt kan genvinde tabt selvtillid.

Læs mere

Hvad er KeratinMD Hårfibre?

Hår på mennesker består i sin molekylære form af 97 procent keratin. Dette stof er et natur-protein, der giver en unik beskyttelse af dit hår fra eksterne influenter, såsom forurening og solstråler. Den mest vigtige ingrediens i KeratinMD er Keratin. Den teknologi, der er anvendt i produktet er både nyskabt og dermed patenteret i hårtabsbranchen. De små proteiner udskæres ved brug af laser, hvilket skaber de såkaldte mikrofibre, der fastgøres til håret med en lethed, grundet statisk elektricitet. Dette er en naturproces, der fremmer fylde i håret med øjeblikke effekt.

Keratinfibrene er organiske og rene, hvilket skyldes udskæringen med en særlig laserteknik. KeratinMD Hårfibre er blevet dannet med formålet om, at give en revolutionerende metode til at modvirke hårtab med øjeblikkelig virkning. Dette produkt er skabt for med alt tydelighed, at forøge volumen i håret med en naturlig metode, der virker i længere tid. KeratinMD egner sig til både mandlige og kvindelige brugere, der går med et brændende ønske om at sætte en stopper for hårtab med det samme og gerne vil se resultater uden langvarig behandling.

Hvordan virker KeratinMD Hårfibre?

KeratinMD Hårfibre er blevet specialdesignet til at knytte sig til det hår der allerede sidder på hovedet. Hårfibrene fastsættes det oprindelige hår, hvorved det omgivende hårvæv synligt vil styrkes og din hårpragt vil dermed på få minutter synes mere fyldigt. Det eneste der kræves er blot, at putte keratinfibrene i dit hår og betragte, hvordan enten en aftagende hårgrænse eller delvist hårtab bliver erstattet med tykt og sundt udseende hår.

KeratinMD blev også designet med øje på, at produktet skulle kunne anvendes med diskretion. Dette er ensbetydende med, at det kun knyttes til håret og, at man ikke efterfølgende vil kunne se pletter på enten tøj eller møbler. Dette er KeratinMD særligt anerkendt for, da andre produkter med samme virkning har vist sig at give denne effekt, grundet mangel på kvalitet. Man skal derfor sørge for at vælge hårfibre fra en anerkendt forhandler.

KeratinMD giver dit hår et helt naturligt look – også i skarpt sollys eller til personer, der normalvis benytter sig af hårfarve. Du vil ligeledes opleve, at hårfibrene ikke bliver skyldet ud i regnvejr og ved hård vind eller svedig træning. Disse hårfibre fra KeratinMD hænger fast indtil hårvask med shampoo.

Hvilke person kan benytte KeratinMD Hårfibre?

  • Kvinder og mænd der lider af tyndt hår eller hårtab
  • Mænd og kvinder med behov for efterbehandling efter hårtransplantation
  • Kan med fordel anvendes sammen med andre hårtabsprodukter

Revolutionerende metode til tykkere hår

KeratinMD fremstilles af 100 procent naturligt keratin. Det betyder, at du ikke løber nogen risiko for skader på hovedbunden, eller bivirkninger fra irriterende stoffer og parabener. KeratinMD består også af bionedbrydeligt og miljøvenligt materiale.

KeratinMD er praktisk i den forstand, at det er let at anvende og modstår hverdagsbelastninger som regn, vind og sved. Hårfibrene klæber til dit hår naturligt og med øjeblikkelig effekt. Desuden efterlader KeratinMD ikke nogen mærker på møbler eller tøj.

KeratinMD sælges i forskellige varinter, herunder mørkebrun, brun og sort. Hårfibrene er designet således, at farven blandes problemfrit med naturlig hårfarve. Mange bliver overrasket over det positive slutresultat! KeratinMD passer til enhver hårtype og du kan let kombinere med andre produkter til håret. For optimal og langtidsholdbar effekt anbefales brug af KeratinMD Hårspray. Selvom dit hår enten er krøllet, fladt eller bølget vil du opleve imponerende resultater ved brug af hårfibrene fra KeratinMD, der helt sikkert vil leve op til dine forventninger.

Naturligt og Sikkert

KeratinMD produceres af 100 procent naturlige ingredienser, der undstøtter hårets sundhed og forebyggelse af allergi. Produktet indeholder 97% af naturproteinet, keratin. Proteinet forekommer på naturlig vis i negle og hår, og indeholder en række af sundhedsfremmende egenskaber. Resultatet deraf bliver et produkt, der er særdeles kraftfuldt i kampen mod hårtab.