Altomhaar

Laser hårfjerning - permanent resultat

Hårfjerning med laser er en effektiv metode til at give permanent hårfjerning. Metoden er utrolig skønsom og kan anvendes direkte hjemme i dine vante, trygge omgivelser. Her kan du læse hvilke fordele du kan få med hårfjerning med laser, og hvorfor du skal vælge denne metode, hvis du ønsker permanent hårfjerning.

Skraber eller hårfjerning med laser - Hvilken behandlingsform anvender du?

Mange mennesker har allerede en fortrukken hjemme metode til at fjerne uønsket hår, delvis eller helt permanent hårfjerning, på kroppen eller i ansigtet. De fleste benytter sig af den klassiske barberingsskraber, som er en billig og hurtig løsning når du skal fjerne hår. Men barberingsskraberen har også nogle knap så gode egenskaber. Selvom denne metode muligvis er billig i det korte løb, har den også mange ulemper. Udover at hårfjerningen langt fra er permanent, er den klassiske hårfjerningsskraber utrolig hård mod vores hud, i særdeleshed hvis vi ikke anvender barberingsgele eller creme under behandlingen. Ligeledes kan den være bakterieoverførende, hvis du ikke udskifter den ofte. Disse baktier kan være infektionsdannende og være bevirkende til smertefulde indgroede hår, knopper og rødmen. Som et alternativ til barberingsskaberen findes laser hårfjerning. Hårfjerning med laser er udover at være utrolig skånsomt mod huden, en hårfjerningsmetode, som giver permanent resultat. Man kan få laser hårfjerner til hjemmebrug, såvel som få behandling på en professionel klinik.

Hårfjerning med laser – permanent resultat

Laser hårfjerning er en metode til effektiv og permanent hårfjerning, som du kan anvende hjemme i dine vante omgivelser eller få som behandling på en professionel klinik. Det er en hurtig, men skånsom måde at fjerne uønsket hårvækst på. De fleste kunder, som anvender en laser hårfjerner, oplever en permanent reducering af den samlede hårvækst i det behandlede område efter blot få behandlinger. Selv om hårfjerning med laser er en mere kostelig behandlingsmetode på den korte bane, end barberingsskraberen, vil det på længere sigt vise sig at være en af de bedste løsninger. Både økonomisk og tidsmæssigt.

Det er meget forskelligt fra person til person hvor mange gange det er nødvendigt at få behandlinger med en laser hårfjerner. Nogle kan måske nøjes med en 4-6 behandlinger, hvor andre har brug for mange flere før resultaterne begynder at blive permanente. Det kan være lidt forskelligt fra apparat til apparat hvor ofte man må bruge det, men som regel skal der være en minimum 14 dages pause imellem hver behandling, når man får foretaget hårfjerning med laser. Selve processen med at opnå en komplet permanent hårfjerning kan derfor tage alt fra 6 måneder til halvandet år alt afhængig af hår- og hudtype. Men vi lover dig, at det vil være den bedste tid du nogensinde har investeret i personlig pleje, da det for de fleste betyder, at de aldrig nogensinde skal fjerne hår på de behandlede områder igen. Nogle kan opleve få tilbagevendende hår et stykke tid efter hårfjerning med laser, hvis nogle follikler ikke er blevet destrueret helt, men i disse tilfælde kan man blot behandle et par gange mere hvorefter de vil stoppe helt.

Hvordan virker en laser hårfjerner?

Laser er kort sagt en koncentreret lysstråle teknologi, som kan fås som behandling hos de fleste hudplejeklinikker eller som et apparat til hjemmebrug. Laseren rettes mod håret og bliver således absorberet af pigmentet i huden. Laser hårfjerning beskadiger hårsækken, hvorved den reducerer fremtidig vækst og skaber en permanent hårfjerning.

Resultaterne er ikke permanente efter første behandling. For at give de bedste permanente resultater bør hårfjerning med laser udføres af flere omgange, for at man kan være sikker på at hårene ikke vokser ud igen. Antallet af gange er individuelt og afhænger af person og hårsituation før behandlingens start. En laser hårfjerningsbehandling kan tage mellem 10-40 min alt afhængig af hvor stort et område du vil behandle og hvor kraftig din hårvækst er. Bruger du en laser hårfjerner i f.eks. armhulerne og bikinilinje kan det ofte klares på få minutter, hvorimod behandling på benene og armene tager noget længere tid.

Gør det ondt at anvende en laser hårfjerner?

Hårfjerning med laser er stort set smertefrit. Nogle kan mærke en lidt prikkende fornemmelse under behandlingen, men det er de færreste der synes at det er ubehageligt. Det er ikke alle hudtyper og hårtyper der egner sig til hårfjerning med laser, så man skal derfor sørge for at tage sine forholdsregler før man påbegynder behandling. Tag en snak med din hudplejespecialist omkring dine muligheder og sørg for at undersøge eventuelle produkter grundigt, hvis du vil købe en laser hårfjerner til hjemmebrug.

Alternativ til hårfjerning med laser

Da det ikke er alle hudtyper der egner sig til laserbehandling kan vi afsløre at der er lavet et super alternativ, som har vist sig at være ligeså effektiv og endnu mere skånsomt for huden. Vi taler selvfølgelig om HPL teknologi. Det står for Home Pulsed Light, som er hjemmeudgaven af IPL (Intense Pulsed Light). Der findes forskellige apparater som anvender denne teknologi og de fleste kan bruges til et meget bredere spektrum af hudfarver og hudtyper, end hvad der egner sig til hårfjerning med laser. Selve apparatet, blandet andet vores populære Silk’n Flash & Go hårfjerningslaser, minder meget om en laser hårfjerner, men det udsender intenst pulserende lys istedet for laserlys, hvilket er kendt for at være meget mere skånsomt og sikkert at anvende i hjemmet.

Lyset trænger dybt ned i hårsækken og ødelægger folliklen, hvilket resulterer i at det nuværende hår falder ud og der ikke længere kan produceres nye hår. HPL er derfor ligesom hårfjerning med laser, en metode til permanent hårfjerning.

Undgå de indgroede hår

Indgroet hår kan være noget så irriterende, pinligt og smertefuldt. Det opstår oftest hos folk der barberer sig, da barbering let kan irritere huden og bakterier fra bladene let kan overføres. Benytter du dig af en laser hårfjerner eller HPL, kan du i mange tilfælde undgå de indgroede hår. Disse metoder til permanent hårfjerning overfører hverken bakterier eller skraber på din hud, så de er mere skånsomme og giver sjældent irritation. Hvis du helt vil undgå nogen former for apparater eller barberingsskrabere, så køb hårfjerningscreme istedet. Med en sådan creme eller spray er der hverken behov for lysterapi eller skrabere, men resultaterne er ikke permanente. Dvs. vælger du at købe hårfjerningscreme, er det noget du skal fortsætte med hver gang dine hår vokser ud igen. Hårfjerning med laser eller lys er derfor noget af det mest økonomiske og den bedste langsigtede løsning, til dig der ikke gider at bruge tid og penge på at skulle fjerne uønsket hår resten af dit liv – og så giver laser hårfjerning og HPL tilmed færre indgroede hår og irritation.

Spørg os

Har du nogle spørgsmål til hårfjerning med laser eller HPL apparater, er du altid velkommen til at give os et kald, fange os på live chatten eller sende os en e-mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem kl. 10 og 19. Vi svarer også gerne på praktiske spørgsmål omkring levering, betaling eller vores service generelt. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig på vej til at vælge den helt rigtige hårfjerner til dig og dine behov.