Altomhaar

Levering og indpakning

Her kan du finde informationer omkring levering og fragt. Vi har et tæt samarbejde med nationale såvel som internationale fragtfirmaere. Husk at vi tilbyder levering til hele Europa, Skandinavien og Norge.
Forsendelse til Danmark FragtPris Leveringstid Sporing af forsendelse Sikker og diskret emballage
Post Danmark 39 kr 7-10 hverdage - -
UPS 119 kr Næstekommende hverdag Ja 100.00%
DAO 365 - Pakkeshop 59 kr. 2-5 dage, levering til nærmeste pakkeshop, hvor du kan hente din pakke Ja 100.00 %
DAO 365 - Hjemmelevering 69 kr. 2-5 dage, levering lige til døren Ja 100.00%

Vi har et tæt samarbejde med både DAO 365 og UPS, så vi kan levere din pakke som det passer dig bedst. Begge fragtfirmaer er globalt anerkendte og vi kan derfor være sikre på at din bestilling når frem til dig hurtigt og sikkert.

DAO 365

Vi er stolte af at kunne tilbyde levering med DAO 365, og hvis du vælger denne distributør har du to muligheder.

Du kan få din pakke leveret til nærmeste pakkeshop, hvor du så kan hente den inden for 2-5 hverdage. Denne mulighed koster 59 kr.

Du kan få din pakke leveret til døren, også her vil den komme inden for 2-5 hverdage. Denne mulighed koster 69 kr.

UPS

Ønsker du hurtig levering, kan du vælge at få din pakke leveret med UPS. Dette koster 119 kr. og der er garanteret levering næste arbejdsdag på alle ordrer placeret inden kl. 16 på en hverdag. Der kræves underskrift ved levering. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, vil UPS forsøge at levere yderligere 2 gange før pakken bliver returneret til os. Efter første leveringsforsøg vil de efterlade et kort med kontaktdetaljer, så du kan kontakte dem og aftale en alternativ leveringsdato eller –adresse.

Vi leverer til hele Europa, Skandinavien og Grønland. Vi vil dog gøre opmærksom på, at leveringstiden vil variere fra det førnævnte, ved ordre uden for Danmark. Leveringspris oplyses ved checkout, før betaling. Hvis du er i tvivl om pris og leveringstid, så er du meget velkommen til at kontakte så på 69 91 85 95.

Hvordan vil min pakke se ud?

Vi vægter dit privatliv og sikkerhed meget højt. Derfor bliver alle ordrer sendt i neutral indpakning både med DAO 365 og UPS. Man vil ikke kunne se hvad pakken indeholder eller hvor du har bestilt fra. Afsendernavn vil stå som Comfort Click Ltd, som er vores moderselskab. Dette er også navnet der vil fremstå på dit kontoudtog.

Skal der underskrives for levering?

Ja. Det behøver dog ikke at være dig selv der underskriver, så længe du sørger for at der er en til stede, som kan give pakken videre til dig.

Hvad hvis jeg ikke er hjemme når pakken bliver leveret?

Vi ved godt at du ikke kan sidde derhjemme og vente i flere dage på at din pakke kommer frem. For at undgå at du venter forgæves, bliver alle pakker udstyret med et sporingsnummer, så du altid kan spore den og se hvor den befinder sig og dermed få en idé om hvornår den bliver leveret. Hvis du ved at du ikke vil være hjemme på din privatadresse når posten kommer, kan du vælge at få leveret til din arbejdsadresse eller en anden alternativ adresse i stedet.

Hvis det skulle ske at du ikke er på den angivne leveringsadresse, vil fragtfirmaet efterlade en seddel hvor de informerer at de har forsøgt at levere. Har du valgt levering med UPS, kan du kontakte dem for at arrangere en leveringsdag der passer dig bedre eller afhente på deres nærmeste kontor.

Jeg har ikke modtaget min pakke, hvad gør jeg?

Har du ventet længere end den forventede leveringstid, så kontakt os med det samme for at få oplyst hvor pakken befinder sig. Du kan også selv spore din pakke på fragtfirmaets hjemmeside, ved hjælp af sporingsnummeret som du modtager på e-mail.