Altomhaar

Melaniq Kapsler

90 Kapsler | Tilskud for naturlig hårpigmentering

Oxford Biolabs

Melaniq er kosttilskud i form af kapsler. Produktet vil sørge for, at dit hårs naturlige kulør og sundhed fastholdes. Melaniq er blevet udviklet på Oxford Biolabs, hvilket er et verdenskendt laboratorium. Baseret på adskillige års forskning kan de nu præsentere dette unikke kosttilskud, som vil bekæmpe din forekomst af gråt hår.

  • Hindrer og forsinker forekomsten af gråt hår
  • Produktionen af melanin fremmes
  • Egner sig til vegetarer
  • Baseret på naturlige ingredienser
  • Udviklet ud fra forskning på laboratoriet Oxford Biolabs
  • Til både mænd og kvinder

Hele 74% af befolkningen oplever stor vækst af gråt hår, når de når alderen 45 til 65 år. Melaniq er et særdeles unikt middel, som bekæmper gråt hår ved hjælp af de tilførte aktive ingredienser. Ved benyttelse af Melaniq, vil du få din naturlige kulør tilbage.

Læs mere

Værd at vide om Melaniq?

Canities, hvilket er fremkomsten af gråt hår, opstår med alderen. Hele 74% af både kvinder og mænd har en stor stigning af grå hår, når de befinder sig i alderen 45 til 65 år. Mange ønsker at bibeholde sin naturlige hårfarve, uanset om fænomenet opstår sent eller tidligt i livet.

Til din fordel, har laboratoriet Oxford Biolabs udviklet denne helt unikke løsning, der har oplevet markant anerkendelse på rekordtid. Melaniq er et kosttilskud, som tilfører din krop de rette næringsstoffer for at opretholde melanin-produktionen, hvilket vil bevare og genskabe din fantastiske naturlige hårfarve. Melaniq virker anderledes end hårfarve, da produktet påvirker årsagen til gråt hår. Produktet vil fremme mikro ernæringen af dine hårsække og din melanin biosyntese, således at dine naturlige pigmenter vil bestå i længere tid.

Hvilken effekt har Melaniq?

Pigmentsystemet i dine hårsække indeholder melanocytter. Melanocytter er de celler, der sørger for at melanin bliver produceret, hvilket er det stof, som sørger for at farve dit hår. Jo ældre man bliver, jo mere vil melanocytterne blive nedtonet og derved vil produktionen af stoffet melanin bliver mindre. Dette betyder, at dit hårs naturlige kulør vil falme og håret vil derfor i stedet blive gråt.

Sammensætningen af aktive ingredienser i produktet Melaniq korrigerer aftagningen og forlænger levetiden af melanocytterne. Dette gøres ved at der stilles nødvendige mineraler og næringsstoffer til rådighed. Hvis der ses på et molekylært niveau, vil effekten ved benyttelse af Melaniq stimulere tyrosinase, hvilket er et enzym, som er ansvarlig for at opretholde produktionen af dine hårpigmenter.

På hvilket tidspunkt vil jeg kunne se en forbedring?

Resultaterne kan variere, hvilket skyldes kroppens forskellige måder at reagere på ingredienserne. Du vil være i stand til at se en forbedring efter op til 5 måneder.

Hvordan skal jeg tage Melaniq?

For optimal effekt, skal du tage 3 af kapslerne om dagen. Dette skal helst være i forbindelse med, at du spiser, da kroppens absorbering derved stimuleres.

Melaniq egner sig til begge køn uanset alder. Det anbefales, at det naturlige kosttilskud kombineres med andre kosttilskud og vitaminer, herunder TRX2.

Opbevaring: Skal opbevares utilgængeligt for mindre børn og på tørre og kølige steder.

Sikkert og naturligt

Melaniq er baseret på 100% naturlige ingredienser og medfører ikke nogle kendte bivirkninger. Det anbefales dog, at du læser ingredienssedlen før brug, for på denne måde at forebygge allergiske reaktioner. Hvis du tager receptpligtig medicin, er gravid eller ammer anbefaler vi, at du konsulterer din læge inden produktet benyttes. Det anbefales derudover også, at du konsulterer din læge, hvis du lider af nyre- eller leverlidelser samt hjertekarsygdomme eller et forhøjet blodtryk.