Altomhaar

Om os

Hos Alt om Hår tilbyder vi de nyeste og bedste produkter indenfor hårtab, hårfjerning og hårpleje. Vi har et bredt udvalg til både mænd og kvinder, som er nøje udvalgt med henblik på kvalitet og effekt.

Vi ved alle at hår kan være rigtig svært at have med at gøre, uanset om det handler om for meget hår de forkerte steder, om det falder ud eller om det er groet ind i huden og skaber irritation. Vi forstår at hårproblemer kan have en stor indflydelse på din selvtillid, hvilket er derfor vi stræber efter at tilbyde de mest effektive løsninger til netop dine hårproblemer, uanset om du er mand eller kvinde.

Vores service:

Vi ved hvor vigtigt det er at give vores kunder en hurtig, enkel og sikker shopping oplevelse. Derfor tilbyder vi sikre betalingsmetoder og benytter kun betroede fragtfirmaer. For at forsikre dig om at dit køb er diskret, sender vi alle pakker i neutral indpakning uden hverken produktet eller vores hjemmeside omtalt på pakken. Vores hjælpsomme kundeservice vil til enhver tid hjælpe dig med eventuelle spørgsmål omkring vores service eller produkter.

Vores løfte:

Hos AltomHår.com har vi sørget for at vores service er så sikker og behagelig for vores kunder som muligt. Vi gør vores bedste for at sikre at du får den bedste valuta for pengene, diskretion og sikkerhed ved hver transaktion der foregår på vores hjemmeside.

Hvis du ønsker at læse vores privatlivspolitik, kan du klikke her.
Du kan også give os et kald på 78 76 93 60 alle hverdage mellem 10-18.