Altomhaar

ProFollica Serum

Serum til øget hårvækst

Profollica

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Dette serumer udviklet specielt til at behandle pletskaldethed hos mænd. Dette er en behandling mod hårtab, som hjælper med at give næringsstoffer og pleje til hårsækkene og trænger ned i hårbunden for at give øget stimulation til både hår og hårbund.

 • Naturlig måde at stimulere hårvækst på
 • Bidrager til at nære og give vitaminer til hår og hovedbund.
 • Særligt produceret til mænds pletskaldethed
 • Giver styrke og sundhed til håret
 • Let at anvende og tager kun et par minutter af din tid
 • Absorberes hurtigt
 • Brug bare en gang om dagen for at få resultater
 • Levering er hurtig, og gratis hvis du køber for over 499 DKK

Dette serum tilhører Profollicas tre-trins serie, som også indeholder både Profollica shampooen og kosttilskuddet, som er særligt udviklede til at forbedre hårvæksten hos mænd, og for at afhjælpe problemer med pletskaldethed. Vi har sikker, diskret og hurtig levering.

Læs mere
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
 • Vegetarisk

Om serummet

Det er et hurtigtvirkende produkt til at give dig ny stimulering til håret, udviklet for at mindske samt bekæmpe pletskaldethed hos mænd. Kuren er flydende, og fordeles på de steder i hårbunden med størst behov for det. Profollica Hair Stimulator er ment, til at bruges efter benyttelse af Profollica shampooen, dette vil kunne give den bedst mulige effekt fra shampooen og herved give hårrødderne ekstra næring. Det er meget simpelt at benytte serummet til pletskaldethed, og det tager kun 2 minutter dagligt at påføre. Produktet bliver hurtigt absorberet ned i hårbunden. Profollica Hair Stimulator er en behandling til pletskaldethed, som indeholder næringsstoffer og mineralholdige ingredienser, der giver fornyet stimulering til håret og herved kan det bidrage til at give dig tykt og sundt hår, som samtidigt ser mere voluminøst ud.

Udover at nære og stimulere håret, kan serummet også bidrage til at holde det hormon der er kendt som DHT nede. Dette hormon bliver skabes ud fra det mandlige kønshormon, og er mest anerkendt for at bære skylden for hårets udtynding og pletskaldethed.

Sådan virker produktet

Produktet bruges mod pletskaldethed, efter dit hår er vasket med den særlige shampo og efterlad kuren i mindst 4 timer, du kan lade det blive i håret hele den pågældende dag, hvis det er hvad du foretrækker. Den specielle hårkur til pletkaldethed er specielt udviklet så dit hår ikke bliver fedtet eller ødelægger din frisure, og derfor vil ingen kunne se du har Profollica Hair Stimulator til pletskaldethed i. Årsagen til at denne stimulering til håret skal benyttes efter hårvask med Profollica shampoo, er at kuren på denne måde, bedst får direkte og hurtig adgang til hårrødder og -sække og derfor har bedst chance for at gå helt i dybden og positivt stimulere hårvæksten.

Resultatet

Resultaterne og hvornår de viser sig vil altid være forskellige for den enkelte person, derfor kan der ikke sættes en præcis tidsramme for, hvor hurtigt forskellen vil kunne ses med en behandling i stil med dette serum. Dette betyder at det ikke vil være muligt at give dig et præcist tidspunkt for hvornår du vil kunne se de første tegn på at din pletskaldethed bliver mindsket. Årsagen samt mængden af dit hårtab plus din krops generelle sundhed, er altafgørende for; resultaterne samt hvornår du vil kunne opnå dem. For at se de mest optimale resultater, vil det være anbefalet at du fortsætter bruget af Profollica Hair Stimulator sammen med den tilhørende shampoo og kosttilskud i Profollica-serien. Ved at anvende systemet med 3 trin, giver du vigtig stimulering til håret både inde- som udefra og herved skaber du de mest fordelagtige forhold for at kurere pletskaldethed.

Bivirkninger

Da Profollica Hair Stimulator til pletskaldethed, er baseret på naturlige ingredienser, er der ikke blevet rapporteret nogen form for bivirkninger ved brug af den, så der er ingen grund til at være bekymret for at anvende produktet til at give stimulering til håret. Du bør dog altid gennemlæse alle ingredienserne, før du påbegynder din behandling med serummet til pletskaldethed, for at være sikker på at du undgår allergier over for nogle af ingredienserne. Sørg altid for at benytte kuren, som det er beskrevet på flasken, samt som det angives ovenfor.

Du er altid mere end velkommen, hvis du vil kontakte vores venlige og hjælpsomme kundeservice over telefonen, live chat og via e-mail, hvis du måtte have nogle spørgsmål angående produktet, levering eller vores service, vi ser frem til at gøre vores bedste for at afhjælpe dit problem, for at du har muligheden for at få både hår og smil tilbage.