Altomhaar

ProFollica Tabletter

Tabletter til bekæmpelse af tyndt hår

Profollica

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvis du er ved at være godt træt af, at lide under tyndt hår eller pletskadethed, så vil Profollica Nutritional Supplement være lige noget for dig! Det er nemlig et unikt kosttilskud mod hårtab (Alopeci). Supplementet er udviklet specielt til mænd, som lider af denne tilstand og det virker ved at kontrollere hormonet DHT, som er hovedårsagen til hårtab.

  • Kan bremse og stoppe mandlig pletskadethed
  • Profollica Nutritional Supplement kan nedsætte din krops produktion af DHT (hvilket er det stof der giver tynd hår)
  • Kan bekæmpe hårtabet indefra
  • Hjælper med at genopbygge hårets volumen og styrke
  • Indeholder vigtigte aminosyrer, proteiner og næringsstoffer
  • Forhindrer skade på håret
  • Kan gendanne hårfarven
  • Tag blot 2 kapsler dagligt

Drømmer du om at gøre dit hår stærkere og sundere, så det fremstår tykkere og mere voluminøst? Så kan Profollica Nutritional Supplementtil tyndt hår, give dit hår den næring, det skal bruge, for at kunne opnå dette, og herved bremse hårtabet. Løs dit hårproblem allerede i dag og køb dette effektive kosttilskud mod hårtab.

Læs mere

Hvad er det?

Profollica Nutritional Supplement er et kosttilskud til tyndt hår, som kan give dig stærkere og sundere hår, ved at give hovedbunden næring indefra. Profollica Nutritional Supplement til tyndt hår, er en del af et 3 trins-system fra Profollica, som består af en shampoo, kosttilskud og hårstimuleringskur. Ved samtidig brug af alle 3 produkter mod tyndt hår, vil du kunne få en mulighed for at bekæmpe problemet både indefra og udefra, hvilket kan give dig de bedst mulige forhold til både at reducere hårtabet og gøre dit hår både sundere, stærkere samt mere voluminøst. Omkring 10 millioner mænd rammes hvert år, verden over af pletskaldethed, så tyndt hår er bestemt et normalt problem. Profollica Nutritional Supplement ønsker efter at mindske dette antal og gøre livet lidt lettere for de mænd der rammes af lidelsen.

Hvordan virker Profollica Nutritional Supplement?

Du skal blot tage 2 kapsler om dagen – én morgen og én aften og helst sammen med et måltid og et glas vand. En pakke indeholder nok til en hel måneds forbrug.

Når du benytter Profollica Nutritional Supplement til tyndt hår, regelmæssigt, vil du give din krop og specielt din hovedbund, den næring og de vitaminer der skal til, for at skabe de mest optimale forudsætninger, for en ny og sund hårvækst. Dette unikke kosttilskud mod hårtab er rigtig godt til mindske påvirkningerne fra DHT hormonet, som er det hormon, som er en af hovedårsagerne til hårtab hos mænd. Derudover kan Profollica Nutritional Supplement til tyndt hår, også reducere den mængden af sebum, som produceres i din hovedbunden, herved bliver folliklerne ikke tilstoppet, så nye hår får lettere ved at gro ud. Benytter du Profollica Nutritional Supplement til tyndt hår, sammen med de 2 andre Profollica produkter i serien, vil du kunne give din hovedbund de bedste forudsætninger, for producere et sundt og stærkt hår.

Hvornår vil resultaterne vise sig?

Eftersom der er tale om et naturligt kosttilskud til tyndt hår, vil resultaterne samt og hvor hurtigt de viser sig, være forskelligt for hver enkelt person. Resultaterne påvirkes af sværhedsgraden af hårtab, samt sundhed og hårtype. Flere af vores kunder der har givet tilbagemeldinger på Profollica Nutritional Supplement til tyndt hår, har oplevet en positiv effekt efter bare ca. 2 måneders regelmæssigt brug. Du bør opleve hurtigere resultater, hvis du kombinerer dette kosttilskud mod hårtab, med de to andre produkter fra Profollica-serien, end hvis du udelukkende benytter Profollica Nutritional Supplement, da du hermed behandler dit hårtab både inde- og udefra.

Det vil være til stor fordel at følge nogle få simple kostråd, i den periode du benytter Profollica Nutritional Supplement til tyndt hår, for at styrke din hårvækst yderligere. Sørg for at drikke rigeligt med vand og spis mad, som gavner hårets styrke og sundhed, som f.eks. fisk, valnødder og blåbær.

Er der nogle bivirkninger brug af Profollica Nutritional Supplement?

Der er ikke registreret nogle bivirkninger ved dette produkt til tyndt hår. Det vil dog altid være anbefalet at du læser ingredienserne igennem før du tager produktet i brug, herved sikre du dig, at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Hvis du er i nogen tvivl om du kan benytte Profollica Nutritional Supplement kosttilskud til hårtab, enten pga. en sygdom eller daglig medicinering, så konsulter din læg først.

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice på telefon, live chat eller e-mail, hvis skulle du have nogle spørgsmål omkring produktet, vores service eller levering, er. Vi glæder os til at hjælpe dig på rette vej til et sundere og mere fyldigt hår.