Altomhaar

Hjælp til reducering af indgroet hår

Indgroet hår kan være en smertelig og mindre smuk lidelse af være plaget af. Men der er nogle små effektive trin til at forebygge og mindske symptomerne på indgroet hår. Her kan du læse hvilke muligheder, du kan foretage dig derhjemme, for at bekæmpe de indgroet hår.

Barberingens eftervirkninger – hjælp til reducering af indgroet hår

At fjerne dit kropshår ved barbering eller voksbehandling lyder umiddelbart ikke så svært, men bivirkningerne som blandt andet kan være indgroet hår er knap så behagelige. Indgroet hår fører ikke kun smerte med sig, men det ser heller ikke flot ud. Hvis du ikke får noget ved indgroet hår, kan der dannes infektioner, som igen kan danne permanente ar. Heldigvis er der nogle forbyggende procedurer, som du kan foretage dig, for at forhindre påbegyndende indgroet hår.

Husk at barber i den rigtige retning når du fjerner dit hår

Det er et af de vigtigste step, når du fjerner dine hår ved barbering. Nemlig at sørge for, at du barber dig i den rigtige retning. Anvend nedadgående strøg i stedet for opadgående strøg. Størstedelen af os barber opad, da det er lettere tilgængeligt, men det er en fejl, hvis du ønsker at forebygge indgroet hår. Barbering i nedadgående retning forårsager mindre chance for at håret krøller sig tilbage i hunden, hvilket er en af årsagerne til indgroet hår.

Husk at anvende barberingsgele eller barberingscreme

Du bør undgår at barbere dig på tør hud eller udelukkende kun at anvende vand når du barbere dig. Ligeledes anbefales det heller ikke at anvende sæbe, da det vil udtørre din hud. For at minimere indgroet hår ved barbering, bør du anvende en god kvalitets barberingsgele eller creme, som fugter din hud under og efter barbering. Udover at fugte huden vil en barberingsgele også blødgøre håret, så barberingen giver så jævn som muligt.

Husk at eksfolier din hud

Eksfoliering kan hjælpe med at fjerne tørre og døde hudceller, som er en medvirkende faktor for indgroet hår. Der er flere forskellige eksfolieringsmidler. En god og naturlig body scrub er en af de bedste metode til at eksfolier din hud. Resultatet vil være en sund og glat hud uden indgroet hår.

Husk at fugte din hud ofte med en fugtighedscreme

Din hud har brug for at blive fugtet ofte, for at forebygge og lindre indgroet hår. Hvis din hud er fugtet nok, vil det bevirke til at kunne skubbe indgroet hår ud og i bedste fald forebygge nye i at fremkomme. Ligeledes vil det hjælpe med at aftage noget af den smerte indgroet hår kan give. Vi kan tilbyde en række forskellige løsninger. Blandt andet Skin Doctors™ InGrow Go som er en kundefavorit til effektiv bekæmpelse og forbyggelse af indgroet hår. Ligeledes er Ultra Hair Away™ en hårhæmmende spray, som gør at du ikke skal barbere dig så hyppigt som førhen, hvilket også reducere fremkomsten af indgroet hår.