Altomhaar

Revita Conditioner

Kraftfuld hårfugtning

DS Laboratories

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Ønsker du at sætte en stopper for dit hårtab? Produktet Revita.COR er en hårvækst balsam og anses som en af de bedste hårtabsbehandlinger indenfor bioteknologiske metoder. Balsammen mod udtynding er yderst effektiv og er baseret på højkvalitetsproduktet Revita Shampoo, der benytter den nyeste hårstimuleringsteknologi. Revita.CORs yderst høje kvalitet er opnået gennem et indhold, der giver en mere længerevarende og komplet behandling, så du hurtigere kan opnå et fyldigere hår.

 • Baseret ud fra prisvindende videnskabelig metoder, der egner sig perfekt til behandling af hårtab ved begge køn
 • Et flot resultat opnås, også selvom håret udsættes for store mængder af vand, bl.a. ved svedtendenser eller svømning
 • Produktet arbejder i hele 12 timer efter anvendelse
 • Baseret på klinisk testede aktive ingredienser
 • Indeholder Ginseng, som forlænger dine hårsækkes levealder samt forøger tykkelsen
 • Vegetarvenlig
 • For en yderst robust formel, som varer længere, er botaniske stamceller tilsat
 • Lige så let-anvendelig som almindelig balsam

Der er mange produkter tilgængelige, når man leder efter et produkt til bekæmpelse af hårtab. Med Revita.COR hårvækst balsam er du sikret et produkt af yderst høj kvalitet og effektivitet. Formlen er udviklet af forskere og innovatorer ved DS Laboratories, hvilket sikrer, at Revita.COR vil have en positiv indvirkning på tykkelsen af dit hår.

Læs mere

*Resultaterne varierer fra person til person, da kroppe har forskellige reaktioner på de tilsatte naturlige ingredienser

Hvad gør Revita.COR balsam?

Denne hårvækst balsam indeholder ingredienser af topkvalitet med særdeles god ydeevne, hvilket sikrer, at Revita.COR kan trænge dybt ind i hårsækkene.

Revita.COR hårvækstbalsam forbedrer hårtab gennem kvaliteten af de tilsatte ingredienser, vedholdenhed og ingrediensernes absorption i din hovedbund. Du får derfor en effektiv hårtabsbalsam med Revita.COR, der er en kombination af et let-anvendeligt produkt og testede ingredienser, der sikrer, at du for alvor kan forbedre hårtabsproblemer.

Produktet er udviklet specielt til hovedbundsbrug. Revita.COR giver en forbedret hovedbundsvitalitet og fremmer hovedbundens sundhed. Hårtabsbalsammen virker på en kraftigt blokerende måde mod dihydrotestosteron, også kaldet DHT. Dihydrotestosteron er blandt de mest hyppige årsager til hårtab. Denne kraftige blokering af DHT sikrer en omfattende hårvækststimulering. Revita.COR hårvækstbalsam egner sig både som et selvstændigt produkt, men i særdeleshed også kombineret med andre hårtabsbehandlinger.

Hvilken effekt har Revita.COR hårvækstbalsam?

Denne højkvalitetsbalsams ingredienser har en indvirkning på 4 centrale hårvækstkategorier:

 1. Sætter skub folliklernes og i stamcellernes mulighed for ny aktivitet
 2. Giver beskyttende forbindelser, som sikrer forhindring af yderligere hårtab
 3. Giver ernæringsmæssige forbindelser, som hjælper på stofskiftet
 4. Leverer særdeles plejende forbindelser

Ingredienserne indkapsling i kationisk ladede faste kugler er blandt de største forskelle mellem andre hårtabsprodukter og Revita.COR. Dette betyder, at de 0,1- 1,0 μm sfære partikler holder sig til din hovedbund. Denne handling vil betyde, at de aktive ingredienser opbevares i mere tid, hvilket øget effekten af din hårvækst, også under svømning eller svedture.

Hvad er fordelene ved benyttelse af Revita.COR hårvækstbalsam

Hvis du er irriteret af skaldethed og udtynding eller blot ønsker en sundere hovedbund og et sundere hår uden en ændret livsstil, så er Revita.COR hårvækstbalsam perfekt at anvende.

Adskillige kliniske forsøg med sammenligning af balsam med indkapslede ingredienser og ingredienser, som ikke var indkapslede, viste tydeligt, at aktive bestanddele fortsat varede ved op til efter 6 timer, hvis den indkapslede metode benyttes. Effekten fra de ikke-indkapslede ingredienser var langt ringere og det ses derfor, at det klart har størst effekt at benytte indkapslede ingredienser, ligesom i Revita.COR balsammen.

I udførelsen af et andet klinisk forsøg, hvor menneskehår enten blev behandlet med en 1 procent fri forms-forbindelse eller med en 1 procent bio-klæbemiddel (Revita.COR’s indkapslede version), blev der fundet frem til, at den indkapslede formel, efter 24 timer var 10 gange så stæk og derudover havde varet i et længere interval end andre testede formler.

Den store succes ved benyttelse af indkapslede ingredienser i Revita.COR balsam skyldes, at indkapslingen hjælper med at afvise væsker og derved øges levetiden af produktet.

Hvornår kan jeg se resultaterne fra Revita.COR balsam?

De første resultater ved benyttelse af Revita.COR hårvækstsbalsam kan allerede ses efter de første dage. Det tager et nogle uger, før du er i stand til at se tydelige forbedringer af hårets revitalisering. Resultaternes tydelighed påvirkes også af alvoren og omfanget af din udtynding. Hårsækkene vil som oftest vokse med cirka 0,3 til 0,4 millimeter dagligt.

Hvordan skal jeg benytte Revita.COR hårvækstsbalsam?

For at opnå de bedste resultater bør denne hårtabsbalsam benyttes i kombination med Revita shampoo. Revita.COR hårvækstsbalsam skal masseres ind i hovedbunden og herefter sidde i 2 minutter. Herefter skyldes balsammen ud. Det anbefales at benytte Revita.COR hårvækstbalsam dagligt for optimal effekt. Komplementære produkter udarbejdet af DS Laboratory, herunder bl.a. Spectral.RS®, Spectral.DNC-S og Spectral.DNC-N® kan også anbefales at benytte i kombination med REvita.COR hårvækstsbalsam.

Kan jeg opleve bivirkninger ved benyttelse af Revita.COR?

Revita.COR hårvækstsbalsam leverer både en yderst dybdegående løsning til hårtabsproblemer og en sikker formel. Produktet er baseret på 100% naturlige ingredienser, som alle er allergivenlige. Balsammen er sikker og velegnet til lokal benyttelse og vil samtidig øge hovedbundens sundhed. Det anbefales, som ved benyttelse af alle produkter, at du læser ingredienssedlen inden benyttelse.