Altomhaar

Silk'n Flash&Go Cartridge

Reservedel til Silk'n

Silk'n

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

For benyttelse af Silk'n Flash&Go i en længere periode, anbefales det at benytte Silk'n Flash&Go lyspatron. Denne lyspatron kan benyttes, når IPL-lampen ikke længere har den optimale kapacitet. Lyspatronen indeholder 1000 lysimpulser.

  • Let at udskifte
  • Originale dele fra producenten
  • 1000 impulser
  • Yderst effektiv HPL/IPL

Anvendelsestiden af din hårfjernes kan forlænges ved benyttelse af denne lyspatron og du har derfor muligheden for at bevare din hårløse og glatte hud.

Ved benyttelse af denne ekstra del til din hårfjerner, vil du være sikret at kunne benytte foretrukne produkter længere tid. Du har mulighed for at få lyspatronen leveret på to forskellige måder – via UPS ekspreslevering, levering vil ske til den ønskede adresse, eller til dit nærmeste posthus. Da vi stiler efter at sikre en så behagelig og let levering som muligt, er du altid velkommen til at foretage et opkald til vores kundeserviceteam. De sidder altid klar til at besvare spørgsmål samt bekymringer.

Udover laserhårfjerning er det også muligt at købe andre produkter, som kan benyttes til hårfjerning hos os. Disse hårfjerningsprodukter vil fjerne uønskede hår på en effektiv måde.

Læs mere