Altomhaar

Silk''n Glide 50,000

Permanent hårfjerningslaser

Silk'n

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Uønsket hår får ingen nyde med den nye Silk’n Glide 50.000! Den stilflotte model i farven æblegrøn, er ikke bare mindre og mere praktisk, men den kommer også med et højt indhold af lysimpulser. Det høje indhold af lysimpulser, skulle være nok til at kunne opnå hårfjerning på hele kroppen. Helt uden at skulle tænke på genopfyldning. Dens ergonomiske form gør det nemt at nå alle områder på krop og ansigt, hvor du ønsker at fjerne uønsket hår. Silk’n Glide levere et smukt resultat uden besvær og smerte.

  • Reducerer uønsket hårvækst på krop og ansigt
  • 50.000 lysimpulser – tilstrækkeligt for mange behandlinger
  • Du behøver ikke at investere i nye patroner
  • Let-anvendeligt og praktisk design
  • Kan anvendes på mørkere hudtype
  • Ideel til store såvel som mindre starte områder
  • 5 forskellige indstillingsmuligheder
  • Fuld TIlfredshed eller Pengene Tilbage Garanti

Silk'n Glide 50.000 er alene klinisk dokumenteret og testet, men det er også helt sikker, nem og hurtig at bruge. Denne HPL laser anvender en patenteret teknologi, der leverer samme resultater, som hos en professionel skønhedssalon. Men nu i en smart og praktisk udgave som kan anvendes hjemme. Oplev permanent hårfjerning med Silk'n Glide 50.000 i dag!

Læs mere

Hvad er Silk’n Glide 50.000?

Det er en innovativ metode til permanent hårfjerning, som kombinerer pulserende lysimpulser i et ergonomisk og let-anvendeligt design. Det smarte ved denne HPL laser er at du kan opnå samme smukke, silkebløde og holdbare resultat, som hos de professionelle skønhedssaloner, men til brug i dit eget hjem,. Dette betyder, at du udover at spare tid, sparer du også en masse penge ved at anvende Silk'n Glide 50.000. HPL virker ved at udsende lysimpulser, som går ind og svækker hårets vækstcyklus fra råd til top. Ved at hæmme hårets vækstcyklus reduceres genvækst og nye hår i det behandlede område. Efter blot 6-8 behandlinger fordelt med 2 ugers mellemrum i mellem hinanden, vil du opleve fordele i en mere blød og hårfri hud.

Denne model fra Silk'n tilbyder ikke mindre end 5 forskellige energi-niveauer, som kan tilpasses til din hudtype og din behandling. I modsætning til andre lignende anordninger, er Silk'n Glide 50.000 designet til at kunne arbejde på mørkere hudtyper end tidligere.

Hvordan fungerer det?

Silk'n Glide 50.000 er en effektiv løsning mod hårtab. Udover at anvende en hurtig teknologi, er metoden også klinisk testet og anbefalet af eksperter indenfor sundhed og skønhed! Denne HPL laser er velegnet til alle områder af kroppen, også i ansigtet. Takket være det høje indhold af lysimpulser, 50.000 stk., er der nok til mange fremtidige behandlinger. Silk'n Glide 50.000 angriber uønsket hår direkte fra hårroden i en fuldstændig sikker og smertefri metode. Dens praktiske design på 3 cm2 gør den nem at anvende på selv for de mest følsomme områder samt områder der kan være svære at nå, såsom bikinilinjen eller overlæbe.

HPL-teknologi

Silk’n Glide 50.000 bruger den nyeste teknologi indenfor HPL, som er en patenteret metode til laser hårfjerning der kan anvendes hjemme. Teknologien anvender pulserende lys, som reducerer genvækst af hår på lang sigt og kan endda blive permanent, ved direkte at blokere hårsækken. De pulserende lysimpulser omdannes til varme, som fokuserer på at hæmme genvækst på en sikker og smertefri måde. HPL tilbyder dig en sikker og mindre økonomisk dyr løsning, at få de samme flotte resultater som de professionelle saloner.

Hurtige behandlinger

behandlingstiden med Silk'n Glide 50.000 såvel som andre hårfjerningslasere, vil altid variere fra person til person. Ligeledes afhænger behandlingstidens af hårstruktur samt i hvilket område af kroppen, der behandles. Denne HPL laser udsender i gennemsnittet en lysimpuls hvert 1,5-3,5 sekund. Dette kan dog justerede til dit specifikke behov. For eksempel kan du indstille den, i tilfælde af mørke teint, seneste eksponering for solen, eller hvis du ønsker en hurtigere processor.

Vi anbefaler at du, de første 6-8 behandlinger med Silk'n Glide 50.000, minimum venter 2-4 uger i mellem behandlingstid for samme område. Dette vil gøre det muligt at ramme alle hår, da kun 15% af hår vokser tilbage imellem behandlingerne. Efter denne indledende periode, kan du bruge anvende enheden når du selv mener det er nødvendigt.

Hurtige resultater

Mange mennesker oplever en reduktion af uønsket hår på 50% efter blot 3-4 behandlinger.