Altomhaar

Silk’n Glide Xpress

Hårfjerning I Hjemmet

Silk'n

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Silk’n Glide Xpress 300.000 Dette produkt fra Silk'n kan ved hjælp af pulserende lysimpulser fjerne op til 93% af dit uønskede hår, permanent. Ved at benytte laser til hårfjerning, kan du slippe for barbering eller brug af voks og pincetter. Laseren er hurtig og fri for smerte, og vil efterlade dig med en glat og smuk hud både effektivt og hurtigt. Silk'n Glide Xpress 300,000 er godkendt af sundhedsmyndigheder til permanent hårfjerning, og den er derfor sikker for din hud og dine øjne. Silk'n Glide Xpress sikrer dig, med sine 300,000 impulser, en hurtig og permant, smertefri fjernelse af dine hår, og vi kan tilbyde dig en prisgaranti på dit Silk'n produkt.

  • HPL™ teknologi som er godkendt i test
  • Sikker, smertefri og permanent hårfjerning
  • Kan bruges på alle hudtyper
  • Sikker til brug på både krop og ansigt
  • Billigere valg end laserklinik – og effekten er den samme
  • Indeholder også en sikkerhedssensor

Silk’n Glide Xpress 300.000 er perfekt til mere stærke hår, og kan fremvise exceptionelt gode resultater i hjemmet. Med denne laser til permanent hårfjerning får du en tryg og effektiv oplevelse. Der er ingen grund til at bruge dine hårdt optjente penge på en laser klinik, når duu kan spare utroligt meget på at købe denne laser som kan gøre dig fri for uønskede hår med HPL laser i dag!

Læs mere

Sådan fungerer Silk’n Glide Xpress 300.000

Denne laser til permanent hårfjerning er både effektiv og hurtig, takket være IPL. Laseren trækker på foto-termolyse såvel som pulserende lys som opvarmer håret, ved at ved hjælp a dets indhold af melanin. Dette er en smertefri måde at dræbe håret på, og det vil derefter falde ud af folliklen. Laseren reagerer kun på melaninen i håret, og vil derfor ikke skade huden som omgiver håret. Dette sikrer dermed huden, og laseren rammer kun håret og dets hårsæk. Derfor vil du få et smertefrit og flot resultat. Hudlæger over hele verden har testet IPL og har godkendt det til brug. Så længe du følger brugsanvisningen og anvender produktet korrekt, vil det være fuldstændig sikkert for dig at benytte Silk'n Glide Xpress 300,000.

Forskellen mellem laser klinikker og hårfjerningslaser i hjemmet

Den laser der bruges på klinikker er en anden slags end den som man kan benytte derhjemme. Den udsender kun en enkelt, men meget kraftig lysimpuls, hvorfor den kan være mere skadelig for huden hvis man ikke ved hvordan den skal bruges, hvorfor det kun er hudlæger eller folk der arbejder med det, som må bruge dem. Man skal ofte også anvende en kølende gel efter behandlingen, for at huden ikke tager skade. Med en laser som du kan bruge i hjemmet, fjernes hårene med hjælp af foto-termolyse, som ikke er lige så hård ved huden, da den sender flere impulser ud som er mere fokuserede på melaninen i hårene og hårsækken. Sidst men ikke mindst er der forskel på prisen mellem de to behandlinger. Laserklinikken vil ofte koste mellem 700-2000 kr pr behandling og 5-10 behandlinger. Det er derfor tydeligt at det er langt billigere med en laser til hjemmebrug. Laseren er testet på klinikker og er blevet godkendt, og har fået ros for dens sikkerhed og effektivitet.

Hvor kan Silk’n Glide Xpress 300.000 bruges på kroppen?

Denne permanente laser til hårfjerning kan benyttes på alle kropsdele og i ansigtet, herunder: ben, armhuler, overlæben og bikinilinjen. Dette kan lade sig gøre takket være IPL teknologi som er klinisk sikkerhedstestet og smertefri.

Hvem kan anvende Silk'n Glide Xpress 300.000?

Nedenfor kan du se et skema, over hudfarver og hårfarver som enheden virker bedst på. Du kan også se den anbefalede indstilling til apparatet.

Sikkert og naturligt

Permanent hårfjerning har aldrig været lettere eller mere sikkert end det er i dag. Der følger ikke ting som kølende gel eller beskyttelsesbriller med dette produkt, da ingen af disse er nødvendige. Silk'n produkterne er yderst sikre og effektive, samt godkendte til disse behandlinger, som er smertefri og permanente. Silk'n Glide Xpress indeholder en sikkerhedsfunktion, dette er en sensor som kan læse din hudtone og hvorvidt det er sikkert for dig at bruge denne laser. Der er ingen grund til at være nervøs, da alle hudfarver kan benytte IPL til at fjerne uønsket hår. Det medfølgende sikkerhedssystem læser blot om du er blevet solskoldet eller skadet på anden vis, for at se om det er sikkert at fortsætte behandlingen.