Altomhaar

South Beach Soothing Lotion

Lotion til irriteret hud

South Beach

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Døjer du med indgroede hår? Får du røde knopper, når du har berberet dig? Så skal du prøve South Beach Soothing Lotion, som virker mod irriteret hud samt indgroede hår.

  • Egner sig til begge køn
  • Perfekt til benyttelse efter barbering
  • Hjælper på irriteret hud
  • Hjælper med at fjerne indgroede hår
  • Egner sig særligt til sensitiv hud
  • Perfekt mod indgroede hår, røde knopper, tør og irriteret hud

South Beach Lotion giver en blødere og glattere hud og du vil opnå formindsket irritation, indgroede hår og knopper. Benyt produktet efter barbering både på intime steder og under armene.

Læs mere

South Beach Soothing Lotion

Denne lotion er baseret på 100% naturlige ingredienser og udviklet til benyttelse efter barbering eller efter andre hårfjerningsmetoder. Der er ikke tilsat nogle former for kræftfremkaldende stoffer, kemikalier eller andre irritationsfremkaldende ingredienser. Produktet egner sig særdeles godt til dig, som har en følsom hud og som ønsker en renere, glattere og mere naturlig hud.

Produktet bliver benyttet i saloner verden over og du har nu fået muligheden for også at benytte den i hjemmet! Cremen er baseret på beroligende ingredienser, der har særlige egenskaber, som vil forhindre samt reducere indgroede hår. Dette gør cremen til en af de mest effektive og unikke lotions på markedet!

Hvad forårsager irriteret hud eller indgroede hår?

Hårfjerningsmetoder såsom voksbehandling, barbering, elektrolyse og tweezing irriteret ofte hårsækkene og forårsager derved rødme, smerte, hævelse og røde knopper. Når håret gror ud på ny igen, kan skarpheden af håret gøre, at håret krøller tilbage i huden. Det er dette, som du kender som indgroede hår.

Sådan virker produktet

Aloe Vera
Aloe Vera Denne ingrediens er populær når hudens elasticitet skal øges, og hjælper med at lindre irritation. Derudover hjælper den med at hydrere og nære huden.
Agurke ekstrakt
Agurke ekstrakt Hjælper med at genopfriske huden, og giver huden et flot udseende. Det kan også hjælpe med at fjerne hævelser, og berolige irritation.
Avokado olie
Avokado olie Avokado olie er rig på E-vitamin, og kendt for sine opfriskende og anti-age egenskaber, og hjælper med at genopfriske din hud efter stress.
Sesam olie:
Sesam olie: Denne ingrediens er ikke kun rig på vitaminer, men den er også kendt for at hydrere huden og hjælpe med at få et langvarigt næret udseende.

Sådan benytter du cremen

For at opnå optimale resultater, skal cremen benyttes dagligt, men især umiddelbart efter hårfjerning. Du bør fjerne eksisterende indgroede hår ved at benytte en pincet. Du skal efter fjernelsen af indgroede hår rengøre område med sæbe samt varmt vand. Herefter skal du anvende Soothing Lotion. Cremen skal påføres ved at massere området i cirkulære bevægelser.

Genanvende cremen efter behov. Jo mere cremen benyttes, jo mere vil irritation og indgroede hår blive både forebygget og fjernet.

Egner sig til anvendelse på hele kroppen, herunder også i dit ansigt. I hver tube er der 60 ml creme, som er nok til behandling i 2 til 3 måneder, alt afhængigt af størrelsen på området, som cremen benyttes på.

Cremen er til udvortes benyttelse og det anbefales ikke at benytte cremen, hvis du er gravid eller ammer.

Resultater

Med denne lotion vil du få mindre irriteret hud samt en formindskelse af indgroede hår. Produktet vil sikre øjeblikkelig lindring! Det skal nævnes, at resultater varierer alt efter hudtype, benyttelse osv.