Altomhaar

Spectral.DNC-N

Innovativt hårstyrkende hovedbundsspray

DS Laboratories

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Spectral.DNC-N kur mod hårtab er et gennembrud inde for hår sundhedsfremmende systemer. Det centrale indhold i denne effektive formel er Nanoxidil, som bekæmper tyndt hår, fremmer et tykkere hår og hjælper med at genskabe hår væksten på issen og i hårgrænsen.

 • En af de bedste hårtabs behandlinger på markedet
 • Hjælper med at gøre håret tykkere på issen
 • Ingen kløe eller fedtet fornemmelse
 • Anvender Nanoxidil som effektivt bekæmper udtynding af håret
 • Ingredienser trænges dybt ind i hovedbunden
 • Forbedre den naturlige tekstur af håret
 • Giver et fyldigere hår udseende
 • Let at anvende med blot 6 pump 2 gange dagligt
 • Velegnet til både af mænd og kvinder

Spectral.DNC-N kur mod hårtab er en af de bedste hårtabs behandlinger på markedet! Er dit hår begyndt at blive tyndt og skrøbeligt? Forbedre dit hårs naturlige tekstur og få et mere fyldigt hår. Spectral.DNC-N er specielt skabt til at løse gåden om tyndt hår og kronisk hårtab, både sikkert og effektivt.

Læs mere

Hvad er Spectral.DNC-N kur mod hårtab?

Spectral.DNC-N siges at være et gennembrud inde for hår og hovedbund systemer, når det gælder hårtab. Denne kur mod hårtab indeholder 5% Nanoxidil – som er en ny og kompleks udvikling som er et alternativ til Minoxidil. Denne kur er stor hjælp for dem, der ønsker at overvinde deres udtyndende områder uden at lide af kløe eller fedtet hed undervejs, som er almindeligt associeret med Minoxidil. Spectral.DNC-N er den en af de bedste hårtabs behandlinger på markedet og er både velegnet til mænd og kvinder. Den bør anvendes på daglig basis til områder, der berøres med hårtab og med tyndere hår.

Hvorfor er Spectral.DNC-N en af de bedste hårtabs behandlinger?

Spectral.DNC-N er specielt udviklet til at bevare hår fibre i deres sundeste tilstand med hjælp fra sin potente blanding af specielt udvalgte ingredienser. Denne kur mod hårtab anvender Nanoxidil i kombination med kobber, T-flavanon, Aminexil, adenosin, Procyanidin B-2, citrullin og yderligere vigtige ingredienser til støtte og fremme et sundt hår og hovedbund.

Sådan anvender du Spectral.DNC-N

At fastholde en sund hovedbund er let med Spectral.DNC-N:

 • Påfør 6 pump direkte på det udtyndende område og sørg for, at det er fordelt ligelig og bliver absorberet.
 • Vask dine hænder grundigt efter påføring
 • Denne kur mod hårtab kan både anvende på nyvakset hår som uvasket hår
 • Brug Spectral.DNC-N hver dag. Springer du over, kan det resultere i misvedligeholdelse, hvor det hår som bliver behandlet til at blive på hovedbunden kan risikere at falde af igen

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

Når du bruger Spectral.DNC-N kur mod hårtab, som anvist, bør du være i stand til at tackle udtynding områder i så lidt som to uger. Men for at sikre betydelige og varige fordele, anbefales det at bruge formlen i tre måneder eller mere. Den tid formlen tager for at give dig tykkere hår varierer fra person til person og afhænger af omfanget af skader på håret. For at opnå de bedste resultater, er det bedst at bruge Spectral.DNC-N kur mod hårtab i indledende stadier af hårtab. Hvis dit hår er på fremskredne stadier af udtynding, kan formlen tage op til seks måneder til at vise resultater.

Findes der nogle bivirkninger med Spectral.DNC-N?

Spectral.DNC-N fremmer sundere hår med ingen kendte eller registrerede bivirkninger. Det er naturligt formel og grundig test og efterlader dig med den perfekte mulighed for at få tykkere og mere hår. Vi anbefaler ikke at bruge dette produkt, hvis du er gravid eller ammer.