Altomhaar

Theradome Laserhjelm mod hårtab

Apparat | Kliniskbevist støtte til hårvækst

Theradome

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Denne revolutionerende laserhjelm fra Theradome™ kan behandle alvorligt og svært hårtab på simpel vis. Denne laserhjelm er den første håndkøbs og bærbare laserbehandling, som samtidig er den første til at blive godkendt af amerikanske FDA. Theradome™ LH80 Laser Hjelm er resultatet af tusindvis af timers videnskab og undersøgelser, som sikrer, at du får den ultimative behandling af dit hårtab.

  • 97% af brugerne oplevede positive resultater
  • Teknologi klinisk testet og godkendt af FDA
  • Effektiv overfor alle typer hårtab
  • Hurtige resultater efter blot 4 uger!
  • 2 års fabriksgaranti
  • Køberbeskyttelse igennem e-mærket på 10.000 kr!

Theradome™ LH80 Laser Hjelm er bygget af de bedste materialer fra hele verdenen, hvilket forårsager den høje pris for dette effektive udstyr. Bemærk at denne laserterapi kan erstatte klinisk terapi på hårtabsklinikker. Der er altså udsigt til at du kan spare flere tusinde kroner om måneden ved at investere i Theradome™! Læs de mange overbevisende succeshistorier herunder, og bliv kurreret for dit hårtab i dag!

Læs mere
  • CE-certificeret
  • ISO

Hvad er Theradome™ LH80 Pro laser Hjelm?

Denne laserhjelm er ubetinget det mest unikke og avancerede redskab til at behandle hårtab i hjemmet. Denne one-size hjelm indeholder 80 effektive laserdioder, hvilket giver den absolut tætteste behandling på markedet, idét dioderne stimulerer hele hovedbunden. Theradome™ er en håndfri behandlingsmetode, hvilket gør, at du kan nyde alle dine yndlingsaktiviteter imens du behandler dit hårtab effektivt. Enheden er utrolig nem at bruge, og indstilles blot med en knap. Du kan kun blive positivt overrasket! Med blot 20 minutters behandling dagligt, kan du opnå kliniske resultater, som en hver hårklinik vil måbe over!

Hvem kan benytte Theradome™ LH80 Pro Laser Hjelm?

Denne laserhjelm er lavet i en one-size-fits-all model, som gør, at alle kan benytte hjelmen på komfortabel vis. De mange positive anmeldelser af dette produkt, gør det til et af de mest pålidelige og anerkendte produkter på markedet. Laserne påvirker effektivt de sovende hårsække, og får dem til at producere hår igen. Igennem øget blodtilførsel øges næringsstofferne til hårsækkende og hovedbunden, hvilket giver dig en sund og naturlig hårvækst. Selv folk, som har mistet håret i svær grad, kan nyde rigtigt gode resultater af Theradome™, som er det perfekte redskab til behandling af hårtab.

Hvordan hjælper Theradome™ på hårtab?

Er du stadig ikke overbevist om hvor effektiv denne laserhjelm er for dit hårtab? Så se venligst de to nedenstående videoer, og bliv forbløffet over teknologien bag.

LLLT teknologien, som anvendes af Theradome™ er verdenskendt for at stimulere hårcellernes aktivitet og virkemåde. Dette er absolut altafgørende i hjelmens effektivitet til at forny din hårvækst og give dig det liv du drømmer om! Den stigende blodtilførsel er altafgørende for at give nyt liv til dine hårsække og din hovedbund, hvilket gør dit hår sundere og tykkere. Samme teknologi bruges på de professionelle hårtabs klinikker – forskellen er blot, at prisen her er op til 6x dyrere for et års behandling. Theradome™ er et engangskøb, hvorfor du kan spare enormt mange penge på denne effektive behandling! Og med e-mærkets køberbeskyttelse på op til 10.000 kr., er dit køb en sikker investering hos AltomHaar.com.

Resultaterne ved Theradome™?

Hvis du mister håret og drømmer om et sundt, tykt og lækkert hår som da du var yngre, kan du sagtens tillade dig at være fortrøstningsfuld. Mange tusinde kunder verden over har nydt godt af Theradome™ LP80 Pro Laser Hjelmen mod svært hårtab. De fleste mennesker vil i løbet af få måneder kunne forvente en tydelig forbedring i kvaliteten af deres hår, og efter blot 2 måneder vil man kunne opleve helt nye hårsække begynde at gro. Helt op yil 97% af alle testdeltagere oplevede yderst positive resultater ved laserhjelmen, ved blot 20 minutters behandling 2 gange ugentligt.

Er der bivirkninger ved Theradome™?

Denne laserhjelm er klinisk testet, og der er derfor absolut ingen bivirkninger ved brug af hjelmen. Da hjelmen er det eneste produkt der er godkendt af FDA til at give dig håret tilbage og få det liv du drømmer om! Benyt blot hjelmen 20 minutter af gangen to gange om ugen, imens du udøver din favoritaktivitet i hjemmet eller blot læner dig tilbage og ser TV. Det har aldrig været så nemt at få dit smukke og ungdommelige hår tilbage, og med e-mærkets køberbeskyttelse på 10.000 kr., har det aldrig været så sikkert!

Hvordan bestiller jeg Theradome™?

Hvis du lider af hårtab og ønsker at få smukt, stærkt og sundt hår tilbage, så bestil din Theradome på AltomHaar. Vi har dansk kundeservice der kan hjælpe dig med din bestilling i tidsrummet 10-18. Ring på: 78 76 93 60, og få hjælp og vejledning til din bestilling i dag!