Altomhaar

TRX2 Thickening and Styling Creme

50ml Creme | Hårstyrkende avanceret pleje

Oxford Biolabs

TRX2 Advanced Care Styling Cream er det perfekt produkt til at style dit hår, hvis du lider af hårtab eller tyndt hår. Denne styling cream er særligt designet til at give håret mere fylde og volumen, samtidig med at et ordentligt hydreringsniveau opretholdes. TRX2 Styling Cream er skabt af forskere fra det anerkendte laboratorium, Oxford Biolabs, hvilket sikrer høj kvalitet. Du kan forvente en produkt med en cremet og let konsistens, som er perfekt egnet til at style din frisurer hvis du lider af tyndt hår.

 • 14% mere volumen
 • Fugtgivende effekt
 • Skader ikke håret under hårtabsbehandlinger
 • Indeholder ingen farvestoffer eller syntetiske duftstoffer
 • Gør ikke håret fedtet eller olieret
 • Egnet til mænd og kvinder
 • Baseret på forskning fra Oxford Biolabs

TRX2 Styling Cream består af naturlige ingredienser, som er særligt udvalgt. Produktionen er foregået i Tyskland, hvilket sikrer høj kvalitet med garanti for sikkerhed. Som en del af de anerkendte produkter fra TRX2 kan du som altid forvente et produkt som hører til blandt vores bestsellers.

Læs mere

Hvad er TRX2 Styling Cream?

Mange mennesker (både mænd og kvinder) finder ofte at deres hår har et blødt, fladt eller lidt kedeligt udseende. Af den grund er produkter til øget volumen og genoplivning af håret meget efterspurgte. Med TRX2 Styling Cream får du opfyldt disse behov og oplever samtidig en effekt som giver et solidt hold i håret, som kan leve op til enhver anden styling cream. Sammensætningen af ingredienser baseret på vegetabilsk protein, Pisum sativum peptid. Denne nye generation af polymer virker på en molekylært niveau, så dit hår ikke skades og bevare sin naturlige bevægelse og smidighed.

Hvad er fordelene ved TRX2 Styling Cream?

TRX2 Styling Cream er perfekt egnet til mænd og kvinder som lider af tyndt hår eller føler et behov for øget volumen i sin styling. Dette produkt opfylder disse behov samtidig med, at du undgår at skade håret – særligt i forbindelse med en eventuelt hårtabsbehandling med de resterende TRX2 produkter.

Takket være sin originale og unikke sammensætning af ingredienser har du nu en unik mulighed for at styrke dit hår samtidig med, at du opnår den styling du ønsker. Det er essentielt at anvende produkter som stimulerer hårets struktur og fastholder en generel sundhed. Gennem høj kvalitet af ingredienserne i TRX2 Styling Cream, samt den lette og cremede konsistens opnår du følgende fordele:

 • Indeholder ingen parabener eller silikone
 • Indeholder ingen irriterende eller skadelige stoffer for din hud eller hovedbund
 • Kan bruges på vådt eller tørt hår
 • Giver et fyldigt og voluminøst udseende til håret
 • Efterlader ikke håret klistret og fedtet
 • Kan bruges sammen med andre produkter som hårspray
 • Anbefales at bruge, hvis du anvender andre TRX2 produkter
 • Ideelt til personer med tyndt og fladt hår som mangler volumen
 • Baseret på 100% naturlige ingredienser og er parfume- og duftfri

Hvordan virker TRX2 Styling Cream?

Ved at anvende TRX2 Styling Cream på dit hår ser du hurtigt effekten af de aktive ingredienser. Mens du ser en tydelig forbedring af volumen i håret er det blevet bevist, at TRX2 Styling Cream ikke kun fugter dine hårfibre, men også fremmer tilbageholdelsen af vand, hvilket skaber en langvarig effekt til at undgå udtørring af håret og i hovedbunden.

Hvordan anvender jeg TRX2 Styling Cream?

TRX2 Styling Cream kan anvendes i tørt eller delvist tørt hår. For maksimal effekt og volumen anbefales det, at bruge cremen på helt tørt og rent hår. I begge tilfælde skal der blot en lille mængde creme til for at opnå et synligt resultat.

Denne styling cream fra TRX2 kan bruges forskelligt afhængigt af størrelsen på dit hår. Ved kort hår tilrådes det, at anvende cremen på håret i fuld længde (fra roden til spidsen). For langt hår kan du blot bruge det ved roden op til halvdelen af hårets længde.

Bemærk, at cremen er særligt egnet til personer med tyndt hår eller særlig mangel på volumen. Den kan anvendes af både mænd og kvinder og der er ingen begrænsninger i forhold til hyppigheden af anvendelsen.

Naturligt og Sikkert

TRX2 Styling Cream er baseret på naturlige ingredienser og medfører deraf ingen kendte bivirkninger. Det anbefales dog alligevel at læse ingredienslisten igennem før brug for at forebygge allergiske reaktioner. Denne creme indeholder ligeledes ingen parabener, silikone, farvestoffer eller syntetiske duftstoffer, hvilket sikrer at din hovedbund ikke bliver irriteret og at der ikke opstår skader på håret. Cremen er velegnet til alle typer af hår og hud – også særlig følsom hud. Den er testet og godkendt af dermatologer, og er yderst værdsat for sine fugtgivende egenskaber, der med sin naturlige sammensætningen af ingredienser har modtaget en stor del ros og anerkendelse af mænd og kvinder verden over.