Altomhaar

TRX2 Kapsler

Molekylær kosttilskud til håret

Oxford Biolabs

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

TRX2® er Europas bedst sælgende hårvækst stimulerende tilskud. Denne formular er ikke alene klinisk testet for sin effekt og virkning, men den er også lægeanbefalet. Ved at fremme hårets naturlige vækstcyklus på et molekylært niveau sikres en sund og vedvarende hårvækst. Ingredienserne i produktet kan hjælpe med at få håret til atter at vokse, men med mere glans og større volumen.

  • Køb i dag og spar yderligere 10% med rabatkoden "TR10" [1]
  • Fremmer sund og kraftigere hårvækst
  • Fremmer et tykkere og fyldigere hår
  • Klinisk testet formular med en succesrate på over 87%
  • TRX2 arbejder på molekylært niveau
  • Giver essentielle nærigstoffer og øger optagelsen af samme
  • Anvender udelukkende naturlige ingredienser
  • Kan anvendes af vegetarer

TRX2 kombinerer stærke metaboliske stimulanser med et naturligt energiproducerende stof, som kan hjælpe kvinder og mænd med at øge deres naturlige hårvækst. Dette supplement anvender naturlige kvalitetsingredienser, som er kombineret fra forskerne på Oxford University.

Læs mere

Hvad er TRX2 hårvækstsupplement?

Da forskere på Oxford University undersøgte, hvordan hårsækkene vokser, og hvordan man eventuelt kunne genoplive en udkørt hårsæk, observerede de, at håret over tid tynder ud helt naturligt, da hårsækkene svækkes og til sidst helt stopper med at fungere.

TRX2 molekylære hårvækstsupplement kan nære det tynde hår og fremme en normal hårvækst.

Dette hårvækstsupplement kan støtte den naturlige og sunde funktion af hårsækkene; Tilskuddet kan ikke kun hjælpe dig med at føre mere volumen til det tynde hår, men kan også give dig en langvarig sund hårvækst og dermed også øge din selvtillid.

Hvordan virker produktet?

Der er mange hårvækst produkter på markedet, hvilket kan gøre dit valg af supplement uoverskueligt, men TRX2 til mænd og kvinder har en videnskabelig baggrund, hvilket gør dit valg meget nemmere. Supplementet er fremstillet af naturlige ingredienser, der er kendte for at hjælpe med at fremme hårvæksten. Hver hårsæk består af kaliumkanaler, der transporterer kalium og andre næringsstoffer. Som du bliver ældre, bliver disse kanaler slidte og stopper med at fungere hos både mænd og kvinder. Den manglende transport af kalium og næringsstoffer i hårsækken medfører et tyndere hår og til sidst et stop af hårvæksten.

Blandingen af L-Carnitin, nikotinsyre og kalium med metaboliske stimulanser kan genaktivere de opbrugte kaliumkanaler, og i sidste ende resulterer det i en hårvækst på et molekylært niveau.

Hvordan skal jeg tage TRX2 hårvækst pillerne?

Det er let og nemt at anvende dette supplement mod hårtab. Du skal blot tage 3 kapsler dagligt i forbindelse med et måltid og et glas vand. Du kan enten tage dem separat eller alle på én gang.

Hvilke ingredienser er der i?

Hovedingredienserne er: L-Carnitin tartrat, vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethyl-cellulose), kaliumchlorid, L-Leucin, isoleucin, valin, nikotinsyre, zink, magnesiumstearat, biotin og selen.

Hvornår kan jeg se resultater?

Som med alle naturlige produkter vil det tage lidt tid, før du kan se resultaterne af TRX2 molekylære hårvækstsupplement, ligesom resultatet vil variere fra person til person. Nogle brugere kan se synlige resultater efter kun 12 uger, mens andre oplever en markant ændring efter 8-12 måneder. Flertallet af vores brugere ser resultater efter cirka 5 måneder. Det er vigtigt, at du forsætter med behandlingen, da et stop kan resultere i tilbagefald.

Er det sikkert at bruge TRX2?

Da produktet er fremstillet af naturlige ingredienser, bør du ikke opleve nogen bivirkninger. Du skal dog være opmærksom på at grundet koncentrationen af nikotinsyren, kan du opleve, at huden blusser op, hvis du har følsom hud.