Altomhaar

Ultra Hair Away Hårfjerningsspray

Spray mod uønsket hårvækst

Leading Edge

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

En hurtig og let måde at mindske synligheden af dit hår på, samt reducere mængden af kraftigt hår. Ultra Hair Away er en billig løsning på problemet, sammenlignet med de langt dyrere salonbehandlinger. Dette produkt kan bruges på næsten hele kroppen, og bruges til at begrænse hårvæksten og mindske hyppigheden af andre hårfjerningsbehandlinger.

 • Kan hæmme hårvækst uden at skade huden
 • Klar væske uden duft
 • Efterlader ingen hinde
 • Fugtgiver og blødgør huden
 • Kan hjælpe mod indgroede hår
 • Fugter huden og absorberes hurtigt
 • Kan bruges på både krop og ansigt
 • Kan bruges af både kvinder og mænd

Fra den begyndende bremsning af hårvækst til det fulde stop tilbyder Ultra Hair Away dig en hel del, og du kan modtage den allerede i morgen, hvis du bestiller hos os.

Læs mere
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
 • Vegetarisk

Om produktet

Hvis du er en fast bruger af de mange populære måder at fjerne hår på, ved du at mange af dem er midlertidige og ofte medfører både irritation og ubehag. Ultra Hair Away er en langt mere omkostningseffektiv løsning, som også er mere permanent end end de andre tilgængelige løsninger. Det er super hurtigt at anvende Ultra Hair Away, idet det kun tager et par minutter. På disse få minutter kan sprayen bidrage til at lysne og udtynde håret, samt gøre det mindre synligt. Hvis du bruger produktet regelmæssigt, kan det afhjælpe indgroede hår hos både kvinder og mænd.

Hvordan virker ingredienserne?

En speciel og gennemprøvet blanding af ingredienser trænger ind i huden og ned i hårsækkene, hvor den vigtigste funktion er at "slukke for" cellerne, der er forbundet med hårvækst i hårsækkene, altså deaktivere dem. De hæmmende ingredienser virker ikke straks, men vil gradvist påvirke hårets metabolisme ved regelmæssigt brug. Ultra Hair Away indeholder også fugtgivende og beroligende ingredienser til hudens smidighed.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Resultaterne af Ultra Hair Away adskiller sig fra andre produkter hvad angår tid og effektivitet. De afhænger normalt af tykkelsen og mængden af hår, vækstcyklussen og de hvilende hår på den pågældende del af kroppen. Brugere af Ultra Hair Away oplever gennemsnitligt de første resultater efter 2 uger, mens de langsigtede fordele kan tage noget tid. Det er vigtigt at fortsætte med at bruge sprayen, som anvist, for de bedste resultater.

Sådan anvendes sprayen?

Det er let og enkelt at følge anvisningerne til Ultra Hair Away, når man sammenligner det med de andre hårfjerningsmuligheder der er tilgængelige på det danske marked. Instruktionerne er som følger: Først skal du sprøjte nok Ultra Hair Away på de områder du gerne vil behandle, og derefter massere det ind i huden med fingrene til produktet er absorberet helt. Det er ikke påtænkt at du skyller produktet af, og du kan forvente at se de bedste resultater, hvis du starter ud med at fjerne håret på det område du vil behandle. Ganske enkelt, skal du altså først rengøre det ønskede område med en klud, og derefter spraye produktet på. I den første uge skal der sprayes to gange dagligt, og derefter skal behandlingen reduceres til en gang om dagen, til du har nået det resultat du vil have. Da nogle af de hårsække du vil behandle, er i hvilefasen, kan det være nødvendigt at fortsætte over en længere periode, så alle dine hår kan blive behandlet af Ultra Hair Away.

Hvilke ingredienser er der i Ultra Hair Away?

Denne Ultra Hair Away spray er en kraftig blanding af biologiske aktive planteenzymer og andre naturlige ingredienser. Noget af indholdet i produktet er vand, frugt derivater, polypropylen glycol, glycerol, disaccharide, urea, dithiothreitol, EDTA, methylparabene og propylparabene.

Vil der være bivirkninger af behandlingen?

Ingredienserne i Ultra Hair Away er udvalgt til brug på huden, men du bør undersøge listen af ingredienser for at være sikker på, at du ikke har allergier for nogle af dem. Du kan evt. teste et mindre område. Hvis der opstår nogen form for rødme, kløe eller ubehag, skal du ikke påbegynde behandlingen med Ultra Hair Away. Du skal også undlade at benytte sprayen på skadet hud.

Hvem kan bruge sprayen?

Ulig andre hårfjerningsprodukter kan Ultra Hair Away bruges af både mænd og kvinder på ryg, bryst, skuldre, arme, underlæbe, bikinilinje, mave og ansigtet.